Hiç utanmıyor ve galiba hiç utanmayacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şimdi de ağzına Sırbistan'dan gelecek etleri doladı.

Giriş Tarihi 18 Ekim 2017, 00:00 Güncelleme 18 Ekim 2017, 09:38
Hiç utanmıyor ve galiba hiç utanmayacak!

İÇİNDEKİLER

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dayanaksız iddialarına ve yalanlarına dün gerçekleştirilen CHP Grup Toplantısı'nda da devam etti. Sırbistan'dan ithal edilecek olan 5 bin ton etin Sırp kasapları tarafından kesileceğini iddia eden Kılıçdaroğlu, iddiasını şu sözlerle dile getirdi:

"SIRBİSTAN'DAKİ ETLER BESMELESİZ"

Bu durumun ithalat yapılan ülkelerin besicilerine kazandırdığını, sektörün yerli temsilcilerinin ise her geçen yıl daha mağdur olduğunu iddia eden Kılıçdaroğlu; "Et deyince aklımıza kasap geliyor. Sırbistan'dan 5 bin ton et alacaklar. Sırbistan deyince de bizim aklımıza Sırp kasabı geliyor. Hani bir gecede 8 bin, 3 yılda 250 bin Bosnalı Müslümanı öldürenler, katledenler. Katleden bir Sırp; Miloseviç. Şimdi hapiste. Gidiyorsun onunla tokalaşıyorsun, 5 bin ton lop et alıyorsun. Bir sefer bunlar besmelesiz kesildi. Bu lop etin nereye gitmesi lazım? Saraya gitmesi lazım. Onların yemesi lazım. Niye saraya gitmesi lazım? Adam kul hakkı yemeye alışmış, besmelesiz et yese ne olur, yemese ne olur? Millete yedirmesinler, saraya götürsünler. Sarayda istedikleri kadar yesinler." iddiasını böyle savundu.

Oysa ki Sırbistan'dan ithal edilecek 5 bin ton et, yapılan protokol gereği Sancak bölgesinden (Türk ve Boşnak üreticilerden) temin edilecek. Kılıçdaroğlu ise tüm bunlara rağmen hâlâ "besmelesiz et" ve "Sırp kasabı" diyor.

Hiç utanmıyor ve galiba hiç utanmayacak!