Boşanma kutlaması

Kendisine ihanet eden eşinden boşanan ve ödediği nafaka iptal edilen koca, sevincini pankartla kutladı. Komşularına da yemek dağıttı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2017 Güncelleme 24 Ekim 2017, 00:00
Boşanma kutlaması

İÇİNDEKİLER

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan Bahattin Uzunel, 18 yıl önce eşi B. Uzunel ile dünyaevine girdi. 1,5 yıl öncesine kadar herhangi bir kavga ya da tartışma yaşanmadığı evlilik hayatları, 2016'da eşinin 'yanında kalmak istemiyorum' diyerek kadın sığınma evine gitmesiyle değişti. Uzunel, komşularından eşinin kendisini aldattığı yönünde duyumlar aldığı için boşanma davası açtı. Ancak hakim, boşanma davası sürerken Bahattin Uzunel'in bin 682 lira tedbirli nafaka ödemesine karar verdi.

DEDEKTİF GİBİ İZ SÜRDÜ
Bunun üzerine Uzunel, eşinin telefon kayıtlarını incelettirdi. M. K. isimli bir kişinin, defalarca eşini aradığını tespit etti. Ardından bir akrabasında, M. K. isimli şahıs ile eşinin çekindiği samimi pozların olduğunu öğrendi. Bu fotoğrafları 7 bin lira karşılığında alıp delil olarak mahkemeye verdi. Hakim, çifti "ihanet" iddiasıyla boşadı. Nafakayı da kaldırdı. Uzunel, boşanma sevincini evine astığı 'İyi ki boşandım, Şükürler olsun Allah'ıma' pankartıyla kutladı. Uzunel, boşanma sevincini komşularına ve pankartı merak edip gelenlere yemek dağıtarak paylaştı. Uzunel, "Halk pankartı ibret olsun diye internete atıyor. Atsın herkes. Aldatan kadını öldürmedim, boşadım, başımdan attım" dedi. Uzunel, şimdi de velayeti annesinde olan oğlunu alması halinde de kurban keseceğini kaydetti.

Erdoğan ÖZTÜRK