ABD ve İsrail'e FETÖ desteği

FETÖ’nün teröristleri İsrail’e ses çıkaramadı. Onun yerine sahiplerinin sesi oldu. FETÖ’cü Abdullah Bozkurt, Twitter üzerinden Kudüs karşıtı gösteri yapanları ABD ve İsrail’e şikayet etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Aralık 2017 Güncelleme 11 Aralık 2017, 02:27
ABD ve İsrail’e FETÖ desteği

İÇİNDEKİLER

FETÖ'nün kapatılan yayın organı Today's Zaman'ın eski Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt, tam bir kalleşlik örneği göstererek Kudüs için meydanlara çıkan halkı ABD ve İsrail'e şikayet etti. FETÖ'cü Bozkurt, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını protesto etmek için meydanlara çıkan halk aleyhinde skandal ifadeler kullandı. Terör örgütü üyesi olmak suçundan hakkında yakalama kararı bulunan Bozkurt, sosyal medya hesabında İngilizce olarak "Bugün Türkiye'de ABD ve İsrail karşıtları gösteriler, Erdoğan'ın aile vakfı TÜGVA, hükümet yanlısı gruplar ve bazı El Kaide bağlantılı gruplar tarafından yürütülüyor" paylaşımında bulundu.



KUDÜS'E DESTEK OLMADILAR
Bozkurt diğer paylaşımlarında da İngilizce olarak "Türkiye'nin güneydoğusunda yer alan Adana'da, ABD ve İsrail karşıtı protestocular, İncirlik Üssü'nde ABD liderliğindeki DEAŞ'la mücadele ve NATO birliklerinin kaldırılmasını istiyor. Gösteriyi El Kaide grupları organize etti. Erdoğan'ın ailesi ile Türk Hizbullahı ve El Kaide bağlantılı terör grupları protestoların başını çekiyor, İsrail bayrağı yakılıyor, Trump'a siyonist köpek deniyor" ifadelerini de kullandı. Bu arada 15 Temmuz'da 250 vatan evladını şehit eden darbecilerin yargılanması için "zulüm" diyen Pensilvanyalı teröristbaşı, İsrail'in Kudüs'te yaptıklarıyla ilgili bir açıklama yapma gereği ise hissetmedi.