Yeni bir FETÖ-CHP ittifakı mı kuruluyor?

Giriş Tarihi 12 Şubat 2018, 00:00 Güncelleme 12 Şubat 2018, 21:53
Yeni bir FETÖ-CHP ittifakı mı kuruluyor?

İÇİNDEKİLER


CHP'nin merkez yürütme kurulu belli oldu. Kurulda ismi geçen CHP'lilerin terör örgütleri ile olan yakınlıkları dikkat çekti. Ayrıca 17/25 Aralık operasyonları öncesi FETÖ elebaşı ile görüşen Bülent Tezcan'ın CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilmesi "CHP, FETÖ ile yeni bir ittifak mı kuruyor?" sorularını akıllara getirdi.


Bülent Tezcan, CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirildi. Tezcan'ın 17/25 Aralık süreci öncesi teröristbaşı Gülen ile görüşmüş olması "FETÖ ile yeni bir ittifak mı kuruluyor?" sorularını akıllara getirdi.


Gamze Akkuş İlgezdi CHP Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Eşi Battal İlgezdi hırsızlık ve yolsuzluktan görevden alınan Gamze İlgezdi'nin de eşiyle beraber büyük bir servet elde etmelerini sağlayan imar yolsuzluğu yaptığı biliniyordu.


Tuncay Özkan, CHP Basın İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Özkan, FETÖ'cülerle girdiği pazarlıkla sahibi olduğu kanalı Akın İpek'e bedelinin çok altına devretmişti. Özkan ile İpek arasındaki ilişkinin hala devam ettiği iddia ediliyor.

Özkan, bir dönem Türkiye'ye büyük bir kaos dönemi yaşatan Cumhuriyet mitinglerinin organizatörüdür. Yine Özkan ​"​Biz kaç kişiyiz hareketinin" öncüsü (bu hareketin başındayken CHP'yi partiyi yenileyip gençleştirmezseniz ben parti kuracağım diye tehdit etmişti.)



Özkan "Biz kaç kişiyiz hareketi" adına yaptığı tüm toplantılara "Naile Ana" dediği bir yaşlı kadını götürüp başını açtıran ve bunu her yerde yayınlayan biriydi.


Kendisi aşırı "ulusalcı" görünse de sahip olduğu Kanaltürk televizyonunu FETÖ'cü işadamı Akın İpek'e değerinin çok altına satmıştı. İpek ile hala görüştüğü iddia edilen Özkan'ın Gülen ile de "ahbaplığı" bilinen bir gerçekti.


Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan konusunu biraz daha detaylandıralım. Gezi olaylarında FETÖ ile koordineli çalışan Tezcan'ın marifetleri saymakla bitmiyor.

Bülent Tezcan, 15 Temmuz FETÖ'cü Darbe girişiminden birkaç gün önce yurt dışına kaçan Nazilli ve Aydın'ın FETÖ kasası olan ve paraları Gana ve Kaynak Holding'e aktardığı tespit edilen Saim Topaloğlu ile aynı karede


Dış İlişkiler'den sorumlu GBY Öztürk Yılmaz Konsolosluk DEAŞ tarafından basıldığında bir koruma polisini konsolos olarak öne atıp kendi "Muhasebeci Kenan" olarak tanıtan bu aralarda Mehmetçik ile omuz omuza PKK'ya karşı çarpışan ÖSO'ye terör örgütü diyen bir isim.


Ünal Çeviköz de Kamu Diplomasisinden sorumlu CHP GBY'si. Hürriyet Daily News, Radikal ve Hürriyet gazetelerinde köşe yazarlığı yapmış. Katıldığı her programda konuşmasında İngiltere'nin ne kadar hayranlık uyandıran bir ülke olduğundan bahseden bir monşer.



Çeviköz, Gezi olayları sırasında İngilizce kullandığı deyim ile "iç savaş" çıkacağa getirmişti. Sezar M.Ö. 49. Yılında; Rubicon nehrini ordusu ile geçtiğinde "Zarlar atıldı" dönüşü olmayan bir yola girdik demiş ve iç savaşı başlamıştır.,

Çeviköz, Radikal'de yazdığı bir yazıda Türkiye'nin politikaları Müttefiklerini rahatsız ediyor, demişti. Hani Mehmetçiğe sıkılan silahları PKK'ya veren müttefikler.


Muharrem Erkek, Hukuk Politikalarından sorumlu CHP GBY'si. Can Dündar'a yapılan silahlı saldırı sırasında saldırganı tutmasıyla ilk defa gündem olmuştu.


CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek PYD terör örgütünü destekleyen ve sahip çıkan CHP'lilerden biri "Sınırımızda başkası olacağına PYD olsun"


Aykut Erdoğdu Ekonomi Politikalarından sorumlu CHP GBY'si DHKP/C'nin çoğu sokak eyleminde en ön safta yer aldı. Bir eylemde polis minibüsünün camını kırdığı kameralara yansıdı.


CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu Referandumda evet oyu çıkarsa "sokak sokak direnişe geçeriz. Bu ülkeyi, bu dünyayı size dar ederiz" diyerek büyük provokasyona imza atmıştı.



CHP'nin gangsterlik yapmayı seven İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun, Çanakkale'deki Adalet Kurultayı kampına alkollü şekilde girmesine engel olduğu için dövdüğü Cenk Ünver, Erdoğdu'nun kafasına silah dayararak "Benim devrimci arkadaşlarım seni infaz eder" demişti.


Bilgi ve İletişim Teknolojileri – Onursal Adıgüzel 1- 28 Haziran 2015 LGBT-İ "Onur Yürüyüşü"ne katıldı. Polisle kavga etti 2- 20.11.2016 tarihinde Kartal'da HDP tarafından düzenlenen mitinge katıldı.


Eşi Duygu Övür Adıgüzel Kadıköy Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü