PKK camilere saldırıyor, Avrupa seyrediyor!

Terör örgütü PKK yandaşları Avrupa'da camilere alçak saldırılar düzenliyor, hükümetler bu teröristlere karşı harekete geçmiyor. 2018'in ilk 2 ayında toplam 21 camiye saldırı düzenlenirken, Avrupa duruma sessiz kaldı.

Giriş Tarihi 13 Mart 2018, 00:00 Güncelleme 13 Mart 2018, 13:08
PKK camilere saldırıyor, Avrupa seyrediyor!

İÇİNDEKİLER

Afrin'de iyice köşeye sıkışan terör örgütü, Müslümanları kışkırtmak için Avrupa'daki camilere saldırı düzenlemeye başladı. Saldırıların ardı arkası kesilmezken Avrupa devletleri ise bu provokasyona göz yummayı sürdürüyor.

2 AYDA 21 SALDIRI
Sadece 2018 yılının ilk iki ayı içerisinde Almanya, Fransa ve Hollanda'da bulunan toplam 21 camiye saldırı düzenlendi. Terör örgütü PKK/PYD mensuplarınca düzenlenen saldırılarda bazı camiler kundaklanırken, bazılarının duvarlarına sprey boyalarla örgütün sloganları yazıldı.


Nöbet tutan vatandaşlar

Bölgedeki Müslüman vatandaşlar örgütün bu saldırılarını önlemek için cami önlerinde sabaha kadar nöbet tutarken; Almanya, Fransa ve Hollanda hükümetleri saldırılara göz yumdu ve failler hakkında herhangi bir işlemde bulunmadı.

TEK AMAÇLARI PROVOKASYON
Afrin'de Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kahramanca mücadelesi karşısında kapana kısılan teröristler, camilere yaptıkları saldırılar ile yurt dışında yaşayan Türkler'i kışkırtarak karışıklık çıkarmayı amaçlıyor. Bu sinsi plan sayesinde Türkler'in Avrupa'da iç karışıklık çıkaracağını düşünen teröristler, böylece dünya kamuoyunda Türkler'e karşı olumsuz bir imaj oluşacağını ve bu imaj sayesinde Türkiye'nin Afrin'e düzenlediği haklı operasyona karşı cephe alınacağını hesapladı.

İŞTE O SALDIRILARDAN BAZILARI