Adnan Oktar MOSSAD ajanı mı? Adnan Oktar hakkında şok iddia

Sabah saatlerinde Türkiye güne Adnan Oktar ve suç örgütüne yapılan operasyonla uyandı. 235 kişi hakkında gözaltı kararı verilen operasyonda Adnan Oktar ve suç örgütüne yönelik 31 suçlama yöneltildi. Suçlamalar arasında bulunan askeri casusluk iddiasıyla ilgili olarak Adnan Oktar'ın İsrail gizli servisi MOSSAD'a Türkiye'ye dair gizli belge ve bilgileri temin ettiği iddia edildi.

Giriş Tarihi 11 Temmuz 2018, 00:00 Güncelleme 11 Temmuz 2018, 10:22
Adnan Oktar MOSSAD ajanı mı? Adnan Oktar hakkında şok iddia

İÇİNDEKİLER

Kamuoyunda kedicikler adını verdiği kadınlarla tanınan Adnan Oktar ve suç örgütüne yönelik olarak sabah saatlerinde İstanbul merkezli olarak 5 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 235 kişi hakkında gözaltı kararı verilirken çok sayıda ev ve iş yerinde de arama başladı.

OPERASYONDA ŞOKE EDEN DETAYLAR

Aralarında yaşları 11 ile 40 arasında değişen 20'nin üzerinde kadın ve kız çocuğunun cinsel istismar suçlamasıyla Oktar ve cemaati hakkında mağdur olarak suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi. Hakkında gözaltı kararı verilenlerin 106'sı kadın olduğu belirtildi.

POLİSİ GÖRÜNCE SARIYER'E KADAR KAÇTI

Kendisini gözaltına almaya gelen polisi Çengelköy'deki evinin kapısında gören Adnan Oktar, özel arabasıyla Sarıyer'e kadar kaçtı. Yaşanan kovalamaca sonucunda Sarıyer'de kıstırılan Oktar, orada yakalanıp gözaltına alındı.

MOSSAD AJANI İDDİASI

​Oktar ve cemaatine yönelik olarak yöneltilen "askeri casusluk" suçlamasının ise Türkiye'ye dair gizli belge ve bilgilerin İsrail İstihbarat örgütü MOSSAD üzerinden İsrail'e yapıldığı iddia ediliyor.