Solcu maskeli Amerikan uşakları sosyal medyadan provokasyon peşinde!

ABD'nin Türkiye'ye ekonomik yaptırımlar üzerinden açtığı savaş Türkiye'deki birçok hainin de gün yüzüne çıkmasına sebep oldu. Türkiye'nin adeta ikinci 15 Temmuz'u olan bu ekonomik saldırıları fırsat bilen vatan hainleri gerek sosyal medyadan gerek televizyonlardan skandal provokasyonlara imza attılar

Giriş Tarihi 12 Ağustos 2018, 00:00 Güncelleme 13 Ağustos 2018, 02:12
Solcu maskeli Amerikan uşakları sosyal medyadan provokasyon peşinde!

İÇİNDEKİLER

ABD'nin haksız yaptırımları ve Türkiye'ya karşı apaçık ilan ettiği ekonomik savaş neticesinde yükselen döviz, Türkiye'deki vatan hainlerini de gün yüzüne çıkardı. Krizi fırsat bilen provokatörler sosyal medyadan harekete geçti.



EKONOMİK KAOS VE İSYAN PEŞİNDELER
Siyasi çıkarları uğruna ülkeyi feda edecek hainler, ABD'nin saldırılarını fırsat bilerek ülkede panik ve kaos yaratma peşine düştü.
Doların spekülatif yükselişini fırsat bilen provokatör, sözde iktisatçı Mustafa Sönmez, sosyal medyadan "iflas ilanı, bankalardan paranızı çekemeyebilirsiniz, ATM'ler çalışmayabilir" gibi yalan ve provokasyon kokan paylaşımlarla panik ve korku yaratma peşine düştü.



EMNİYET GÖREVE
Sosyal medyadan provokatif paylaşımları eleştiren vatandaşlar kaos peşine düşen hain Mustafa Sönmez'e yönelik şikayetlerini dile getirdiler. "Emniyet göreve" yorumları yapan vatandaşlar, söz konusu yalan haberler hakkında gereğinin yapılmasını talep ettiler...

PROVOKATİF PAYLAŞIMI SİLDİ
Söz konusu provokatif tweet yaklaşık 2.5 saat boyunca yayında kaldı. Provokatör Mustafa Sönmez, hükümetin döviz üzerinden kurgulanan provokatif, yalan haberlere karşı hukuki süreç başlatılacağını duyurmasının ardından paylaşımını sildi.