Yalanın 50 Toni

Mesut Özil, Almanya Milli Takımı’nı bıraktı ama Almanlar konuşmayı bir türlü bırakmadı. Bayern Münih’ten gelen hakaretlerden sonra eski Bayern’li Toni Kroos da Mesut’u hedef aldı: “Alman futbolunda hiç ırkçılık yok. Bunu Mesut da çok iyi biliyor.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2018 Güncelleme 17 Ağustos 2018, 03:48
Yalanın 50 Toni

İÇİNDEKİLER



Mesut Özil kendisine yapılan ırkçı uygulamaları sebep gösterdi ve Alman Milli Takımı'nı bıraktı. Başkan Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çektirmesinden bu yana akıl almaz ırkçı söylemler yapan Alman futbol dünyası ise sınır tanımadı. Bayern Münih cephesi bir kez daha üst üste açıklamalarla Mesut'u hedef aldı. Önce Mesut'un milli takımdan arkadaşı Thomas Müller olayın çok abartıldığını söylerken Mesut tarafının bu yaşananları ırkçılıkla bağdaştırmaması gerektiğini belirtti.


Kaleci Manuel Neuer de "Mesut'a ırkçılık yapıldığına katılmıyorum" açıklamasını yaptı. Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness ise Mesut için "Bir b.k oynamıyordu zaten" derken Bayern teknik direktörü de Mesut'un mevzuyu çok abarttığını savundu. Konuyu bir türlü kapatmayan Almanlar bir kez daha sınırları zorladı. Bayern Münih çıkışlı olan ve şu an Real Madrid forması giyen Alman milli takımı oyuncu Toni Kroos yaptığı yorumla Mesut'u hedef aldı. Mesut olayının abartıldığını savunan Kroos "Mesut'un milli takımı bırakmasına bir şey diyemem. Kendi bileceği iş... Ama bırakma şekli tamamen uygunsuz. Çünkü Mesut da çok iyi biliyor ki Alman futbolunda hiç ırkçılık yok" dedi.


DEVREK GÜZELİ
Mesut Özil'in İsveç vatandaşı olan manken nişanlısı Amine Gülşe, Özil ailesine destek olmak amacıyla Zonguldak'ın Devrek İlçesi'ne gitti. Özil ile evlilik planları yapan güzel manken, futbolcunun annesi Gülizar Özil ve kuzenleriyle birlikte vakit geçirdi.


Dünyalar güzeli Gülşe, Devrek'teki hayranlarıyla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi