Bir kedi miyav dedi!

Adnan Oktar’ın kedicikleri çözülmeye başladı. Ayça Pars, itirafçı olup her şeyi anlattı. Örgütün internet sitelerinin şifrelerinin kendisinde bulunduğunu açıkladı. Serbest bırakıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2018 Güncelleme 15 Eylül 2018, 07:29
Bir kedi miyav dedi!

İÇİNDEKİLER

Ekranlardaki dans hapiste bitti. Adnan Oktar ve çetesine Temmuz ayında operasyon düzenlendi. Oktar'la birlikte aralarında kedicik adlı kadın çete üyelerinin bulunduğu 116 kişi hapse gönderildi. Zanlılara, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, çocukların cinsel istismarı, siyasi ve askeri casusluk" gibi tam 31 suçlama yöneltildi. Soruşturma sürerken zanlıların arasında bulunan Ayça Pars adlı kedicik Etkin Pişmanlık yasasından faydalanıp tahliye edildi. Örgütün iç yüzünü deşifre etti. 120 sayfalık ifade verdi.




Ayça Pars'ın görevi ise ilginçti. Pars'ın örgütün kanalında canlı yayınlarda rejide Meral Kalça ile görev yaptığı kaydedildi. Yayınevindeki işlerle ilgili yönetici olduğu belirtildi. Pars'ın örgütün internet sitelerinin şifrelerinin kendisinde durduğunu ve yayından kaldırılan internet içeriklerinin bulunduğu hard diskleri sakladığı öğrenildi. Oktar'ın avukatı Fatih Doğan da itirafçı oldu. Tahliye edildi.