Türkiye düşmanı Cem Özdemir'e Erdoğan şoku!

Başkan Erdoğan'a ve Türkiye'ye saldırarak Alman siyasetinde prim yapan Cem Özdemir, Erdoğan'ın ziyaretinden de prim çıkarmak isterken rezil oldu. Öte yandan Başkan Erdoğan kendisi adına verilen yemekte yaptığı konuşmada Türkçe ve Almanca dostluk mesajı verdi.

Giriş Tarihi 29 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 29 Eylül 2018, 13:26
Türkiye düşmanı Cem Özdemir’e Erdoğan şoku!

İÇİNDEKİLER


Alman Der Spiegel, Başkan Erdoğan'ın, Almaya'nın en büyük Türk düşmanı Cem Özdemir'e tanımlanamayan cisim muamelesi yaptığını yazmıştı.

BAŞKAN ERDOĞAN NEZAKETEN ÖZDEMİR'İN ELİNİ SIKTI
O anların videosu çıktı. Görüntüde Başkan Erdoğan, karşılama sırasında nezaketen Cem Özdemir'in de elini sıkıyor.

ERDOĞAN GÜLÜP GEÇTİ
Cem Özdemir Erdoğan'a daha sonra karşılıklı konuşmak istediğini söylüyor. Erdoğan ise Cem Özdemir'le ilgilenmediği gibi yüzüne gülüp geçiyor.

ALMANCA JEST YAPTI
Başkan Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank- Walter Steinmeier'in, onuruna verdiği yemekte konuşma yaptı.

"TÜRKLERİN VE ALMANLARIN BİRBİRİNE OLAN SEVGİLERİ HİÇBİR ZAMAN SARSILMAYACAK"
Başkan Erdoğan, Türk- Alman dostluğuna dikkat çektiği konuşmasını Alman devlet adamı Bismarck'ın ünlü sözünü hem Türkçe, hem de Almanca okuyarak bitirdi: ''Türklerin ve Almanların birbirilerine sevgileri hiç bir zaman sarsılmayacak kadar köklüdür. (Die Liebe der Türken und Deutschen zueinander ist so alt, dass sie niemals zerbrechen wird)." Başkan Erdoğan'ın bu jesti salonda büyük alkış aldı.