Başkan Erdoğan terör destekçilerine sert çıktı : Mezarları kazıldı!

Başkan Tayyip Erdoğan, Isparta’da terör destekçilerine sert çıktı: Münbiç’te kanallar açıyorlar. Bu ne demektir? ‘Biz mezarı hazırladık, gelin defin merasimini yapın.’ Oraya da girilecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2018 Güncelleme 13 Ekim 2018, 02:50
Başkan Erdoğan terör destekçilerine sert çıktı : Mezarları kazıldı!

İÇİNDEKİLER

Başkan Tayyip Erdoğan, dün Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığı'nda erbaş komando temel kursiyerleri bröve takma törenine katılırken daha sonra Isparta'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan şöyle dedi:

İnşallah çok yakında bugün burada brövelerini takan komandolarımızın desteğiyle Fırat'ın doğusundaki terör yuvalarını da darmadağın edeceğiz.
Bedelli olarak fiilen askerlik yapmadan bu sürece geride bırakanlar çok büyük kayıpta olduklarını bilmelidirler.
Ekonomide son dönemde birtakım spekülatif ataklara maruz kalmış olsak da dünyanın satın alma paritesine göre en büyük 13'üncü ülkesiyiz.
Birilerinin 'artık ayağa kalkamaz hale getirdiklerini' sandığı TSK'nın nasıl gerçek gücüne kavuştuğunu görenler hala şaşkınlıklarını üzerlerinden atamadılar.
Nereye kaçarsalar kaçsınlar, inlerine gireceğiz inlerine. Şimdi de Münbiç'te kanallar açıyorlar. Bu ne demektir? 'Biz mezarı hazırladık, gelin defin merasimini yapın.' Oraya da girilecek.

HASAN AY