Başkan Erdoğan Kayseri'den muhalefete seslendi: Hisseler Hazine’nin

Başkan Tayyip Erdoğan dün Kayseri’den ana muhalefete seslendi: Bu konuyu Meclis’e getiriyoruz. CHP’deki İş Bankası hisselerinin, Hazine’ye girmesini sağlayacağız

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ekim 2018 Güncelleme 14 Ekim 2018, 01:25
Başkan Erdoğan Kayseri’den muhalefete seslendi: Hisseler Hazine’nin

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dün Kayseri'deki toplu açılış törenine katıldı. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Kayseri Şehir Hastanesi her türlü imkanıyla şehrimize yakışır bir hizmet oldu. Duydunuz mu Bay Kemal ne diyor? Hastanelerde artık ameliyat yapılmayacakmış. Ya bu ne menem bir adam ya. Bay Kemal, artık Türkiye'de Bay Kemal'in SSK'sı dönemi yok!

Ana muhalefetin başındaki zatın koluna girenler tescilli terör yardakçısıydı. Son 17 yıldır ana muhalefetin en büyük başarısı maalesef her evden bir oy diyerek bölücü örgütün güdümündeki partiyi Meclis'e sokmak.

Tüm Türkiye'ye buradan sesleniyorum... Eğer teröre bulaşmış olanlardan belediye başkan adayı yapanlar çıkacak olursa bilsinler ki kayyum atanan yerlerdeki ilkemiz neyse aynı ilkeyi Türk hukuk sisteminde işleteceğiz.
Şimdi ben merak ediyorum, Kılıçdaroğlu, davalardan kazandığım paraları acaba kendi cebinden mi ödedi, CHP'nin kasasından mı? Sen bu paraları nereden ödedin? Söyle bakalım.

İş Bankası'ndaki CHP hisseleri var ya, bunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, CHP kullansın diye yapmadı, hazineye gitsin diye yaptı. Biz bu konuyu Meclis'e getiriyoruz. İnşallah Meclis'ten bunu çıkaracağız ve bu hisselerin Türkiye Cumhuriyeti devletinin hazinesine girmesini sağlayacağız.

FETÖ'de kalanlar kusura bakmasın, canlarını yakarız hukuk neyse onu da uygularız. Gereğini yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.

Dün Isparta'da bir bankanın kasasından bunlara ait 100 kilo altın bulundu. Lütfen kasalarla ilgili çalışmalarınıza da dikkat edin. Son FETÖ'cüyü bulup hukukun karşısına çıkarmadan şehitlerimize borcumuzu ödeyemeyiz.


ERDOĞAN'DAN TRUMP'A: ​BAĞIMSIZ YARGININ KARARI
ABD Başkanı Donald Trump, Rahip Brunson'un serbest bırakılmasıyla ilgili Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Trump "Rahip Brunson, çok zor zamanlardan geçen iyi bir Hristiyan. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yardımları için teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Erdoğan ise resmi Twitter hesabından Trump'a cevap vererek "Sayın Başkan Trump, her zaman vurguladığım gibi Türk yargısı kararını bağımsız bir şekilde verdi" ifadesini kullandı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, yanına gelen çocuklara hediyeler verdi, fotoğraf çektirdi.