İstismarcı sapık Gaga Bulut CHP'li çıktı

Geçtiğimiz gün skandal videolarıyla gündeme gelen sözde sosyal medya fenomeni Gaga Bulut'un Muharrem İnce posteri önünde çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 16 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 16 Ekim 2018, 13:58
İstismarcı sapık Gaga Bulut CHP’li çıktı

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya eş cinselliğe özendiren paylaşımlar yapan ve belli bir kitle tarafından sürekli olarak parlatılmaya çalışılan Gaga Bulut rumuzlu Bulut Altuğ isimli şahıs İzmir'de büyük bir iğrençliğe imza attı.



İzmir'de çektiği video ile gündeme oturan Gaga Bulut, yediden yetmişe tüm Türkiye'nin tepkisini çekti. 18 yaşından küçük iki erkek çocuğunu 100 lira karşılığında öpüşmeye teşvik eden şahsın bu videoyu paylaşmasının ardından sosyal medyada büyük bir infial yaşandı.



CHP'Lİ ÇIKTI
Sosyal medyada bir kitlenin parlatarak fenomen yaratma çabasıyla gündeme getirdiği Gaga Bulut daha sonra 18 yaşından küçük iki erkek çocuğunu para ile eşcinsel ilişkiye özendirdiği nedeniyle gözaltına alınarak adliyeye gönderildi.


Ayrıca Bulut'un Muharrem İnce posteri ile çekilmiş fotoğrafları da ortaya çıktı. Sosyal medyada hızla yayılan fotoğraf 'Gaga Bulut CHP'li mi?' sorularını akıllara getirdi.