Cemal Kaşıkçı ile ilgili flaş iddia! Eylül ayında evlendi mi?

Cemal Kaşıkçı, İstanbul’daki Suudi Konsolosluğu’ndan çıkamadı. Öldürülüp parçalandığı anlatıldı. Herkes cesedi merak ederken şimdi de Mısırlı bir kadın gündemi salladı. Suudi gazeteciyle birkaç ay önce evlendiğini açıkladı. Kanıt ise düğün fotoğraflarıyd

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2018 Güncelleme 19 Kasım 2018, 07:58
Cemal Kaşıkçı ile ilgili flaş iddia! Eylül ayında evlendi mi?

İÇİNDEKİLER



Suudi
Gazeteci Cemal Kaşıkçı, evlilik belgesi almak için 2 Ekim'de İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na girdi. Bir daha kendisinden ses gelmedi. Suudi Arabistan'dan gelen 15 kişilik bir timin Kaşıkçı'yı öldürdüğü cesedini de parçalara ayırdığı belirtildi. Ancak cesedin akıbetiyle ilgili herhangi bir bilgi verilmedi! Kaşıkçı olayı tüm gizemini korurken dün senaryolara bir yenisi daha eklendi. "H. Atr" adlı Mısırlı hostes, "Kaşıkçı ile Eylül'de ABD'de evlendik" dedi. 50 yaşındaki kadın şunları söyledi:



Cemal ile bundan 10 yıl önce bir Ortadoğu Medya Forumu'nda tanıştık. Ancak aşkımız bir yıl önce başladı. ABD'ye iş gezisi için gittiğimde görüşüyorduk. Eylül'de evlendik. Son görüşmemiz bu oldu. Bir Müslüman eş olarak bütün haklarımı ve tanınmayı istiyorum. Kaşıkçı'nın ailesi konu hakkında yorum yapmaktan çekindi.

"BANA BAHSETMEDİ"
Nişanlısı Hatice Cengiz ise şoka girdi. Atr'nın ilişkisinden haberi olmadığını söyleyip, "Cemal bu kadından bahsetmedi" dedi. "Bu kadın insanlarda oluşan Cemal'in imajını niye değiştirmek istiyor? Bunun, onu itibarsızlaştırmaya yönelik bir girişim" ifadelerini kullandı.



NİKAHI KIYAN DA BELLİ
Öte yandan Kaşıkçı'nın eski bir dostu, evliliğe şahitlik ettiğini aktardı ancak yine güvenlik gerekçesiyle kimliğinin açıklanmasını istemedi. Atr ile Kaşıkçı'nın nikahını kıydığı söylenen Virginia'daki Amerikan Açık Üniversitesi'ndeki İslam Çalışmaları Profesörü Enver Hacac, konuyla ilgili yorum yapmayı reddetti.




BAŞKAN TRUMP DUYMAK İSTEMİYOR
ABD Başkanı Donald Trump, Kaşıkçı'nın öldürüldüğü sırada alınan ses kayıtlarını dinlemek istemediğini ve kayıtların çok vahşice olduğunu söyledi. Fox News kanalına röportaj veren Trump, Kaşıkçı cinayetine ilişkin ses kayıtlarının ABD'nin elinde olduğunu teyit etti ve kayıt hakkında detaylı bilgi aldığını belirtti. Ses kayıtlarını "acı çekme tapesi" olarak niteleyen Trump, "Kaydı duymak istemedim, dinlemek için bir sebebim de yoktu. Oldukça şiddet dolu, vahşice ve berbattı" diye konuştu.