Ekrem İmamoğlu FETÖ'nün sözcüsü çıktı!

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun FETÖ kanallarında FETÖ'cülere destek skandallarının yankıları sürerken, ortaya çıkan yeni bulgular FETÖ-İmamoğlu ilişkisinin ne denli derin olduğunu bir kez daha gösterdi.

Giriş Tarihi 08 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 08 Ocak 2019, 21:22
Ekrem İmamoğlu FETÖ’nün sözcüsü çıktı!

İÇİNDEKİLER

CHP'nin İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun, FETÖ'ye ait Samanyolu TV'de şike kumpasına verdiği desteğin görüntüleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Beton Ekrem'in canlı yayında FETÖ'cülere övgüler yağdırmasının yankıları hala sürerken bir başka skandalı daha patlak verdi!




FETÖ'CÜLERE DESTEĞE KOŞMUŞ!
FETÖ kanallarının müdavimi Ekrem İmamoğlu, 2013 dershane krizinde de FETÖ'cülerin sesi olmuş. Ortaya çıkan yeni bulgular, İmamoğlu'nun FETÖ kanallarına ve dershanelerine destek ziyaretleri gerçekleştirdiğini gösteriyor.



ARALARINDAN SU SIZMIYOR!
FETÖ kanalı STV'de yorumculuk yapan, adeta kanalın müdavimi olan Ekrem İmamoğlu'nun o günlerde FETÖ'cülerle arasından su sızmamış! Gerek FETÖ gazetelerine gerek kanallarına destek ziyaretlerine koşan İmamoğlu, FETÖ'cüler tarafından "ilgi ve alaka" ile karşılanmış!






YEREL SEÇİMLERDEN SONRA İLK RÖPORTAJ YİNE FETÖ'YE!
İmamoğlu'nun FETÖ bağlantılarının derinliği her geçen gün yeni bulgularla karşımıza çıkıyor! Dershanelerin kapatılma döneminde FETÖ'nün sözcülüğünü yapan İmamoğlu, 2014 yerel seçimlerinden sonra da ilk röportajını yine FETÖ'nün yayın organı ZAMAN'a vermiş!

TAKVİM.COM.TR