Son dakika: Başkan Erdoğan, Fazıl Say'ın konserinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fazıl Say'ın "Truva Sonatı" konserine katıldı. Fazıl Say geçtiğimiz ay Erdoğan'ı konserine davet etmişti. Say, Erdoğan'a katılımı nedeniyle teşekkür etti.

Giriş Tarihi 18 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 19 Ocak 2019, 00:09
Son dakika: Başkan Erdoğan, Fazıl Say’ın konserinde

İÇİNDEKİLER

Dünyaca tanınmış sanatçı Fazıl Say'ın bugün akşam Ankara'da gerçekleşen "Truva Sonatı" konseri sanat dünyası kadar siyaset dünyasından katılımlar da dikkat çekti.


Say, geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı konserine davet etmiş Erdoğan ise "program uyarsa gelebilirim" mesajı vermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile konsere katılırken cumhurbaşkanlığı ve AK Parti'den de geniş bir katılım gerçekleşti.

Konsere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı nedeniyle konserin yapılacağı salon içi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Davetliler de yüksek güvenlikten geçirilerek içeri alındı.



Başkan Erdoğan, konser bittikten sonra sahneye çıktı ve piyanist Fazıl Say'a, Aşık Veysel'in 'Kara Toprak' parçasının bulunduğu bir plak hediye etti.


ÇOK SAHİPLENİCİ
Annesi hayatını kaybetmesinden sonra Erdoğan'dan taziye telefonu alan Say, "Çok samimi, çok sahiplenici, çok gerçekti... Taziyelerini çok samimi, sıcak bir tonda, çok gerçek bir şekilde iletti" açıklamasını yapmıştı.