Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahmini! İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? (01 Şubat 2019)

Haftanın son günündeki hava durumu ile ilgili son dakika tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden yayınlandı. Meteoroloji'nin sitesinde yer alan tahminlere göre ülke genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Peki ama 'bugün hava nasıl olacak?' İstanbul'da bugün hava nasıl? Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İşte 1 Şubat 2019 Cuma hava durumu tahminleri...

Giriş Tarihi 01 Şubat 2019, 07:39 Güncelleme 01 Şubat 2019, 08:15
Meteoroloji’den son dakika hava durumu tahmini! İstanbul’da hava durumu nasıl olacak? 01 Şubat 2019

İÇİNDEKİLER



Dün akşam saatlerinde İstanbul'da başlayan sağanak yağış şehir genelinde mesai çıkışına denk gelmesi İstanbul trafik yoğunluğunu da arttırdı. Peki, Meteoroloji'den gelen hava durumu raporlarına göre bugün İstanbul'da hava nasıl olacak? İşte 1 Şubat 2019 hava raporu...



Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinin çok bulutlu ve iç ve doğu kesimlerin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Sivas, Yozgat ve Kayseri çevrelerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle batı ve güneybatı yönlerinden hafif arasıra orta, akşam saatlerine kadar iç kesimlerde yer yer kuvvetli kuvvette esmesi bekleniyor.



BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



İSTANBUL °C, 13°C
Çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu.

EGE
Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



İÇ ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve öğle saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Sivas, Yozgat ve Kayseri çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.



BATI KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, arlıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.



DOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle karla karışık yağmur ve kar, Malatya, Elazığ, Iğdır ve Şırnak çevrelerinde aralıklı yağmur şeklinde olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.