Başkan Erdoğan'dan Burdur'da önemli açıklamalar

Burdur Cumhuriyet Meydanı'nda konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Pahalılık sürerse seçim sonrası tanzim satışları 81 ile yayacağız." dedi. Başkan Erdoğan, "Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi olarak ilan ediyor, kıyısında da 300 bin metrekarelik millet bahçesi oluşturuyoruz." diyerek müjdeyi verdi.

Giriş Tarihi 18 Şubat 2019, 15:16 Güncelleme 18 Şubat 2019, 16:09
Başkan Erdoğan’dan Burdur’da önemli açıklamalar

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Burdur Cumhuriyet Meydanı'nda konuştu. Başkan Erdoğan, "Tanzim satışları genişletiyoruz. Seçim sonrası bu mantık devam ederse bu işi 81 vilayetin tamamında uygulamaya koyacağız" dedi. Erdoğan "Ne pahasına olursa olsun sınırımızdaki terör koridorunu yıkacağız. Gönül ister ki bu mücadeleyi müttefiklerimizle beraber verelim. Biz bu terör oluşumuna bugün olmazsa yarın ama yakında ağır bir darbe vuracağız" diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Sizlerle hasret gidermekten çok memnunum. Burdurlu kardeşlerimi özlemişim, gördüğüm kadarı ile Burdur da bizi özlemiş. Burdur, 31 Mart'da AK Parti belediyeciliği ile tekrar buluşmaya hazır mısınız? Burdur 31 Mart'da Cumhur ittifakının yanında yer alarak ülkene sahip çıkmaya hazır mısın? Son 16 yılda Burdur'a 9 katrilyon yatırım yaptık. Eğitimde 1100 adet yeni derslik ilan ettik. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ni şehrimize biz kazandırdık.

SALDA GÖLÜ'NÜ ÇEVRE KORUMA BÖLGESİ OLARAK İLAN EDİYORUZ
Bugün buradan çok farklı bir müjde vereceğim. Salda Gölü'nü Çevre Koruma Bölgesi ilan ediyoruz. Kıyısına da millet bahçesi yapıyoruz. Bu belediyelerin değil, hükümet olarak bizim icraatmız.

Antalya, Isparta, Burdur, Eskişehir YHT hattı ile ilgili ETÜD çalışmasını bu yıl tamamlayacağız.

Afyon-Denizli-Burdur demiryolu hattını yerli milli yazılımla sinyalli hale getiriyoruz.

Burdur Gölü'nü takviye etmek için Büyük Menderes Nehri kaynaklarından su vereceğiz.

Bizde kula kulluk yok. Sadece Allah'a kulluk var. Sizin 31 Mart'ta sorunlarını çözemeyen bu zihniyeti tasviye edeceğinize inanıyorum. Burdurlu çiftçilerimize 1,1 katrilyon tarımsal destek verdik. Burdurlu İş insanlarımıza 1,5 katrilyon destek sağmadık. Şehrimize bir de teknopark kurduk. Bay Kemal sen bunları biliyor musun? Adamın böyle bir derdi yok ki... Akşam yalan sabah iftira işi gücü bu... Burdur'daki 19 bin işyerine toplam bin 881 milyon TL tutarında SGK prim desteği verdik.

PAHALILIK SÜRERSE TANZİM SATIŞLARI 81 İLE YAYACAĞIZ
Patlıcan, patates, soğan burada üzdüler. Anında tanzim satış çadırları kurduk. Tanzim satışları genişletiyoruz. Seçim sonrası bu mantık devam ederse bu işi 81 vilayetin tamamında uygulamaya koyacağız.

NE PAHASINA OLURSA OLSUN BU TERÖR KORİDORUNU YIKACAĞIZ
Sınırlarımıza dayandılar. Önce DEAŞ'ı üzerimize saldılar. Biz Fırat Kalkanı'yla bunları tepeleyince sonra başka bir örgütü önüme getirdiler. Şu an 310 bin Suriyeliyi ülkelerindeki güvenli hale getirdiğimiz bölgelere geri gönderdik. Fırat'ın doğusunda bir terör yapılanmasına müsade etmeyeceğimizi defalarca söyledik. Ne pahasına olursa olsun bu terör koridorunu yıkacağız. Gönül isterki bu mücadeleye müttefiklerimizle birlikte verelim.

S-400 ALMAKTAN VAZGEÇİN DİYORLAR! NEDEN VAZGEÇELİM?
Kalkmışlar S-400 almaktan vazgeçin diyorlar. Niye vazgeçelim? Siz herhangi bir adım atmış değilsiniz. Biz farklı sistemleri kullanma hakkına sahibiz. Türkiye'nin böyle bir gerekçeyle eleştirilmesini haklı göremeyiz. Söz verildiği gibi Münbiç'in terör örgütü mensuplarından temizlenmesini bekliyoruz. Fırat'ın doğusundaki terör örgütü yapılanmasına sunulan desteğin kesilmesini bekliyoruz. Bizim yanımızda olan dostlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Biz bu terör oluşumuna bugün olmazsa yarın ama yakında ağır bir darbe vuracağız. Mesele Türkiye'nin beka meselesidir. Kendi güvenlikleri için binlerce kilometre uzaklıktan operasyon yapmaya gelenler kendilerini hak sahibi görüyor. Benim 911 km sınırım var, ben müdahale etmeyeceğim. Var mı böyle 25 kuruşa simit? Güvenlik kaygılarını anlayışla karşılamalılar. Gerekenleri yapmaktan asla geri durmayacağız. Tek isteğimiz haklı mücadelemize destek verilmesi. Türkiye'yi karşısına değil yanına alanlar kazanır.