Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Fazıl Say 29 Ekim'de beste yapacak

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir canlı yayın programında Fazıl Say'ın 29 Ekim için bir beste yapacağını söyledi.

Giriş Tarihi 14 Mart 2019, 22:56 Güncelleme 14 Mart 2019, 23:55
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Fazıl Say 29 Ekim’de beste yapacak

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, özel bir televizyon kanalının canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başkan Erdoğan, "Fazıl Bey'le de oradaki buluşmamız, o davet önemliydi. Birçok şeyler de söylendi. Mesajlar atıldı, yıldırmaya yönelik. Arkadaşlara 'gideceğim' dedim." ifadesini kullandı.

Başkan Erdoğan, "ABD'den senatör o gün misafirimdi. Kendisine dedim ki, 'yogun programın yoksa buradan beraber gidelim' dedim. O da kırmadı, geldi. Çok çok memnun oldu. Trump'a da anlatmış. Bana söyledi." dedi.

BAŞKAN İLK DEFA AÇIKLADI
Başkan Erdoğan, "Ben tabii kendisinden özellikle 29 Ekim için şöyle bir beste yapmasını istedik, o da bir beste yapacak. Onu da ayrıca bir iki parçasıyla destekleyerek bize 1 saatlik sunumu olacak. Çünkü bizim hakikaten salon muhteşem. Diyebilirim ki tam bir opera binası oldu. Eksikleri olabilir. Ülkemizde onun benzeri yok henüz. Fazıl Bey'in de orayı beğeneceğine inanıyorum." diye konuştu.