CHP'li Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın darbenin şerefine kadeh kaldırdığı görüntüleri ortaya çıktı

Yılbaşı afişlerinde serhat şehri için Yunanca 'Adrianoupolis' yazdıran Edirne'nin CHP'li Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesine ait skandal görüntüleri ortaya çıktı. CHP'li Gürkan o kara gecede, ”İçelim” diyerek kadehini darbecilerin şerefine kaldırıp sevinç çığlıkları atıyor ve 12 Eylül'ü kastederek ”36 yıl önceki geceyi tekrar yaşıyoruz. O zaman haberimiz yoktu, şimdi var” diyor.

Giriş Tarihi 28 Mart 2019, 12:10 Güncelleme 28 Mart 2019, 20:25
CHP’li Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın darbenin şerefine kadeh kaldırdığı görüntüleri ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Edirne'nin CHP'li Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın, 15 Temmuz gecesi kadeh kaldırıp sevinç çığlıkları attığı skandal görüntüleri ortaya çıktı.

CHP'Lİ BAŞKANIN DARBE COŞKUSU
Türkiye'nin ihanet çetesi FETÖ'nün işgal girişimine maruz kaldığı o kara gecede CHP'li Gürkan, Edirne'de bir türkü barda eğleniyordu. Gündoğdu Marşı'nı okuyup darbecilere methiyeler düzen Gürkan, 12 Eylül'ü kastederek "36 yıl önceki geceyi tekrar yaşıyoruz. O zaman haberimiz yoktu, şimdi var" diyor. Bu sırada gruptan "Bu seferki başka" sesleri yükseliyor.

ZAFER NARALARI ATTILAR
Konuşmasını tamamlayan Gürkan, "İçelim" diyerek kadehini darbecilerin şerefine kaldırıyor. FETÖ'cü hainler uçak ve tanklarla halkın üzerine ölüm kusarken, CHP'li belediye başkanı, zafer naraları atıyor. 250 kişinin şehit edilip binlerce vatandaşın yaralandığı saatlerde Gürkan'ın coşturduğu kalabalık, çılgınca alkış tutarak darbeyi kutluyor!

SKANDAL YILBAŞI AFİŞİ
Yılbaşı afişlerine, Edirne'nin adını Yunanca 'Adrianoupolis' yazan Gürkan, büyük tepki çekmişti.