CHP'de hazımsızlık zirve yaptı! Mehmet Ali Çelebi'nin yalanı elinde patladı

İstanbul'da oyların yeniden sayılma kararı sonrası, Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasındaki oy farkı düşünce büyük panik yaşayan CHP'liler sosyal medya üzerinden algı oluşturmaya çalışıyor. Son olarak Mehmet Ali Çelebi'nin 'Tabloları götürüyorlar' imasındaki mesajlarına Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu gerçeklerle yanıt verince, Çelebi'nin ilk işi attığı tweeti silmek oldu. CHP'li vekilin bu yalanına Sputnik, Sol ve T24 gibi yayın organları da sarıldı.

Giriş Tarihi 03 Nisan 2019, 16:13 Güncelleme 03 Nisan 2019, 16:32
CHP’de hazımsızlık zirve yaptı! Mehmet Ali Çelebi’nin yalanı elinde patladı

İÇİNDEKİLER

CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Mehmet Ali Çelebi, sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştığı bir mesajla ortalığı karıştırmaya kalktı. Çelebi, "Hayırdır Büyükşehire bağlı Esenler Kadir Topbaş Kültür Merkezindeki tabloları nereye götürüyorsunuz?" diyerek algı oluşturmaya çalıştı.

TWİTTER'DAN CEVAP
Gerçek ise kısa süre içinde ortaya çıktı.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada konuya açıklık getirdi.

Göksu, "BİR TWEETTE 4 YALAN SÖYLEYEN CHP'Lİ VEKİL... 1- Herkesi kendin gibi zannetme 2- İBB'yi alamadınız, alamayacaksınız. 3- Bu Kültür Merkezi İBB'nin değil Esenler Belediyesi'nindir. 4- O tablolar CRR'de yapılan Su Kasidesi sergisi için gönderilen şimdi de geri getirilen tablolardır" ifadelerini kullandı.

ATTIĞI TWEETİ SİLDİ, "TAKİPTEYİZ" MESAJI VERDİ
Gerçek ortaya çıkınca Çelebi attığı tweeti silerek "Esenler Belediyesi tarafından CRR'da düzenlenen Su Kasidesi eserleri olduğu bilgisi geldi. Takipteyiz, her ihbarı önemsiyoruz" dedi.

CHP'NİN YALANINA SARILDILAR
CHP'li ismin bu yalanına Sputnik, Sol ve T24 gibi yayın organlarının destek vermesi de dikkat çekti.