FOX TV'de oy usulsüzlüğünü örtme çabası! Fatih Portakal, İmamoğlu'nu parlatma görevini üstlendi

İstanbul'da bazı illerde yeniden oy sayımı yapılırken FOX TV, oy usulsüzlüğü örtbas etme çabasına girdi. Oylar sayıldıkça Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki farkın erimeye başlaması CHP'de paniğe neden oldu. O panik FOX TV'ye de sıçradı. YSK'nın kararını beklemeden kendisini İBB Başkanı ilan eden İmamoğlu'nu parlatma görevini üstlenen Fatih Portakal, AK Parti'nin yasal hakkı olan itiraz sonucunu da gayrimeşru gibi göstermeye çalıştı.

Giriş Tarihi 04 Nisan 2019, 11:09 Güncelleme 04 Nisan 2019, 11:30
FOX TV’de oy usulsüzlüğünü örtme çabası! Fatih Portakal, İmamoğlu’nu parlatma görevini üstlendi

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da yaşanan oy usulsüzlüğünün ortaya çıkmasıyla bazı illerde oylar yeniden sayılmaya başlandı. Oyların AK Parti lehine artması CHP'de paniğe neden oldu. O panik FOX TV'ye de sıçradı. FOX TV Ana Haber Spikeri Fatih Portakal, sandıklardaki oy usulsüzlüğünü örtbas etme çabasına girdi. YSK'nın kararını beklemeden kendisini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ilan eden Ekrem İmamoğlu'nu parlatma görevini üstlendi.

CHP SAVUNUCULUĞUNA SOYUNDU
Fatih Portakal, AK Parti'nin yasal hakkı olan itiraz sonucunu da gayrimeşru gibi göstermeye çalıştı. Haber sunucusu olduğunu unutan Portakal, CHP savunuculuğuna soyundu.

EV ARKADAŞI ÇIKTILAR
FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal ile üniversite döneminde ev arkadaşı olduğu ortaya çıktı. İkilinin birlikte çekilen fotoğrafları sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

İLK PORTAKAL TEBRİK ETMİŞTİ
Ekrem İmamoğlu CHP'den Beylikdüzü'ne belediye başkanı olduğu dönemde onu ilk ziyarete gidenlerden biri Fatih Portakaldı.

İMAMOĞLU PORTAKL'A ÖDÜL VERMİŞTİ
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2013 yılındaki bir ödül töreninde Fatih Portakal'a ödül vermişti.