Ekrem İmamoğlu'nun hoşgörü maskesi bir kez daha düştü! Gazetecileri acımasızca darp ettirdi

Sevgi pıtırcığı gibi ortalıkta gezinen ve her fırsatta "herkesi kucaklayacağım" diyen CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun hoşgörü maskesi bir kez daha düştü. İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde gazetecileri darp ettirdiği görüntüler ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 12 Mayıs 2019, 10:50 Güncelleme 12 Mayıs 2019, 14:44
Ekrem İmamoğlu’nun hoşgörü maskesi bir kez daha düştü! Gazetecileri acımasızca darp ettirdi

İÇİNDEKİLER

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu usulsüzlüklerle gasp etmeye çalışan ve YSK'nın "seçim tekrarlansın" kararı ile büyük bir tokat yiyen Ekrem İmamoğlu'nun hoşgörü maskesi her geçen gün biraz daha aşağı iniyor.

Karar öncesi "YSK'ya güveniyorum" mesajı vermesine rağmen karardan sonra YSK üyelerini adeta tehdit eden İmamoğlu'nun mafyavari bu tutumunun ilk kez olmadığı ortaya çıktı.

CHP'NİN GANGSTERİ
Her fırsatta "herkesi kucaklayacağım" diyen İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu döneme ait skandal görüntüleri ortaya çıktı. Katıldığı bir programda soru sormak isteyen gazetecinin elinden mikrofonu zorla aldıran İmamoğlu, gazeteciyi koruma ordusuna acımasızca dövdürdü.

YOLSUZLUĞU ÖRTMEYE ÇALIŞTI
Yolsuzluk haberi ile ilgili yapılan toplantıya katılan gazetecileri korumalarına darp ettiren İmamoğlu, adeta bir mafya lideri gibi hareket etti. Pisliklerini deşifre eden eli kalem tutan gazetecileri silahlı korumalarına adeta linç ettirdi.

Takvim.com.tr