CHP'li Ekrem İmamoğlu otobüsler dolusu partiliyi Esenler'e getirdi!

Eline tutuşturulan düzmece belgelerle İBB’ye iftira atan ve yalanlarının ardı arkası kesilmeyen CHP’li Ekrem İmamoğlu yeni bir skandala daha imza attı. Geçtiğimiz günlerde hakaret ederek iftira attığı Mehmet Tevfik Göksu'nun %65'lik oy oranıyla seçildiği Esenler'e kendi destekçilerini de getirdi. Esenler otogarının yanında bir vatandaşın görüntülediği otobüslerin diğer ilçelerden geldiği ayan beyan görülüyor. İmamoğlu'nun bu hamlesi akıllara 'Esenler'e partilileri taşımakla neyi kanıtlamanın gayretinde?' sorularını getiriyor.

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2019, 00:39 Güncelleme 26 Mayıs 2019, 00:57
CHP’li Ekrem İmamoğlu otobüsler dolusu partiliyi Esenler’e getirdi!

İÇİNDEKİLER


İstanbul'un muhtelif ilçelerinden istediği desteği alamayan Ekrem İmamoğlu ve CHP'liler algı oluşturmak için harekete geçti. Twitter'da bir vatandaş tarafından yayınlanan görüntülerde Ekrem İmamoğlu'nun Esenler'de yapacağı miting için çevre ilçelerden getirilen otobüsler çok açık bir biçimde görülüyor.

EKREM İMAMOĞLU NEYİ KANITLAMANIN GAYRETİNDE?
Bilindiği üzere CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'ya türlü hakaretlerde bulunmuş, İBB'ye attığı iftiraların ardı arkası kesilmemişti.


Bu durum akıllara 'İmamoğlu Esenler'e partilileri taşımakla neyi kanıtlamanın gayretinde?' sorusunu getiriyor.