CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na hakkında suç duyurusu

Ordu Valiliği VIP salonuna zorla girmeye kalkışan, vali ve polise hakaret eden İmamoğlu hakkında hukuki süreç başlattı. Belge ve görüntülerle birlikte savcılığa suç duyurusu yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Haziran 2019 Güncelleme 09 Haziran 2019, 07:58
CHP adayı Ekrem İmamoğlu’na hakkında suç duyurusu

İÇİNDEKİLER

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve beraberindekilerin Ordu-Giresun Havalimanı'nda yasal hakları olmadığı halde VIP salonuna zorla girmeye çalışması ve mülki amirlere ağza alınmayacak ifadelerle hakaret etmesiyle ilgili suç duyurusunda bulunuldu.



TANIKLARIN İFADESİ
Ordu Valiliği'nden yapılan açıklamada "Sayın Valimizin ve güvenlik güçlerimizin nezdinde devletimizi, devletin temsil makamını ve kurumlarını küçük düşürücü, aşağılayıcı, tehdit ve hakaret içeren söylemlerde bulunan kişiler hakkında tüm bilgi, belge ve görüntülerle birlikte Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuş ve hukuki süreç başlatılmıştır" açıklamasında bulunuldu. Açıklamada olayın vuku bulduğu gün nöbetçi olan Havalimanı Şube Müdür Vekili Sezgin Aydın ve yaşananlara tanık diğer güvenlik görevlileri tarafından imza altına alınan tutanakla ve verdikleri ifadelerle tüm ayrıntılarıyla ortaya konulduğu vurgulandı.