En yandaş CHP'li Fatih Portakal arkadaşı Ekrem İmamoğlu'nu bitirdi! Görüntüler var

CHP İstanbul Büyükşehir belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun VIP salonu kullanma hakkı olmamasına rağmen zorla işgal etmesi sırasında Ordu Valisi’ne yönelik ‘Valiniz itlik yapmıştır’ ifadelerini kullanmış ardından ise inkar ederek ‘vali basitlik yaptı’ dediğini öne sürmüştü. En yandaş CHP'li Fatih Portakal, FOX Haber’de arkadaşı İmamoğlu’nu bir kez daha yalanladı. Portakal, "Görüntüler var. Kulaklarımın ne duyduğunu ben biliyorum" dedi.

Giriş Tarihi 12 Haziran 2019, 21:17 Güncelleme 13 Haziran 2019, 00:28
En yandaş CHP’li Fatih Portakal arkadaşı Ekrem İmamoğlu’nu bitirdi! Görüntüler var

İÇİNDEKİLER

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu 5 Haziran Çarşamba günü Ordu'da gerçekleştirdikleri program sonrasında özel uçakla İstanbul'a dönüş yolculuğunda, yasal hakları olmadığı halde Ordu-Giresun Havalimanındaki VIP salonunu kullanmak istemeleri neticesinde meydana gelen olaylar sırasında Ordu Valisi Seddar Yavuz'a 'Valiniz tam bir it' ifadelerini kullanmıştı.

İmamoğlu skandal olayın ardından gözlerden kaybolmuş olayı unutturmak isterken cep telefonu ile kaydedilmiş görüntüler ortaya çıktı. İmamoğlu'nun iyice psikolojisini bozan bu görüntülerde İmamoğlu'nun hakareti görülüyor. İmamoğlu ise bu görüntüyü yalanlama ve inkar yoluna giderek kendisinin hakaret etmediğini 'basitlik' dediğini öne sürdü.

EN YANDAŞ CHP'Lİ PORTAKAL YALANLADI: HAKARET GÖRÜNTÜLERİ VAR
Yandaş CHP'li Fatih Portakal Ordu'da yaşanan olayın ardından FOX Ana haberde "İmamoğlu'nun valiyle ilgili bir sözü var biz o sözü vermedik" demişti. Portakal'ın bu açıklamasının ardından kamuoyunda görüntülerin yayınlanması çağrısı yapıldı. Portakal ise bu akşamki haber bülteninde İmamoğlu'nu bir kez daha yalanladı.

"KULAKLARIMIN NE DUYDUĞUNU BEN BİLİYORUM"
"O görüntüyü ben izlememiş olsaydım ben o cümleleri etmezdim" diyen CHP'nin adayı İmamoğlu'nun arkadaşı Portakal, "Ben 6 haziran gün o hakaret ettiği cümleleri kurarken gerçekler üzerine bunu söylüyordum. Kulaklarımın ne duyduğunu ben biliyorum" diye konuştu.