15 Temmuz’da tankın önüne yatan Metin Doğan CHP'liler tarafından bakın nasıl dışlanmış!

15 Temmuz hain darbe girişiminde tankın önüne yatarak direnen Metin Doğan, sırf darbeye direndiği için yıllardır tanıdığı CHP’liler tarafından nasıl dışlandığını anlattı. Doğan, kendisini eskiden "çok seven" CHP’lilerin, direnişten sonra kendisinden kaçtığını ifade etti.

Giriş Tarihi 18 Temmuz 2019, 16:22 Güncelleme 18 Temmuz 2019, 16:29
15 Temmuz’da tankın önüne yatan Metin Doğan CHP’liler tarafından bakın nasıl dışlanmış!

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz 2016 darbe girişiminin gerçekleştirildiği saatlerde Atatürk Havalimanı'ndaki tankın önüne yatarak büyük bir kahramanlık örneği gösteren Metin Doğan, bir televizyon kanalının canlı programında açıklamalarda bulundu.

BENİ ÇOK SEVENLER ŞİMDİ KAÇIYOR
11 yıl Yeşilköy'de, 5 yıl Bağdat Caddesi'nde oturduğunu söyleyen Metin Doğan, CHP'li ailelerin kendisini çok sevdiğini, onların içerisinde çok ünlü bir öğretmen olduğunu ve CHP'lilerin çocuklarına ders verdiğini söyledi.



Darbeye kahramanca direnen Metin Doğan, 15 Temmuz'da gösterdiği direnişten sonra CHP'li ailelerin kendisinden kaçtığını, çocuklarının derslerini kestiklerini, hatta çay bahçelerinde bile aynı ortamda bulunmak istemediklerini belirtti.

TAŞINMAK ZORUNDA KALDIM
Tankların altına yatarak kahramanca bir duruş sergileyen Metin Doğan, CHP'lilerin baskıları yüzünden taşınmak zorunda kaldığını belirtti.

DİRENİŞİ BU SÖZLERLE ANLATMIŞTI
FETÖ darbe girişimine tepki göstererek, darbecileri durdurmak için Atatürk Havalimanı'nda bir tankın önüne yatan Metin Doğan, "Gördüğüm manzara beni çok etkiledi. Birden fırladım. Askerin üzerine doğru giderken 'Ben Türk askeriyim, siz kimin askerisiniz?' diye bağırmaya başladım. Tank durdu ve ben bağırmayı sürdürdüm. Sağ tarafımda yerde ellerinde silahlarıyla duran, sol tarafımdan kamyonun içerisinde olan askerler vardı. Bağırmaya devam ettim. Sonra tank hareket etmeye başladı. Ben de tankın sağ paletinin altın yattım" demişti.