CHP’li Ataşehir Belediyesi iflasın eşiğine geldi! Battal İlgezdi 145 milyon lira kredi çekmiş

Rant uğruna Ataşehir’in her köşesini parselleyen, CHP’li belediyenin son 5 yılda bankalardan çektiği kredi tutarının 145 milyon lirayı bulduğu tespit edildi. Rüşvet ve yolsuzluk suçlamasıyla görevden el çektirilen CHP’li Battal İlgezdi’nin borç enkazı bıraktığı ve belediyenin kredi kullanımlarından dolayı 55 milyon lirayı aşkın faiz ödediği ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 20 Temmuz 2019, 10:05 Güncelleme 20 Temmuz 2019, 10:16
CHP’li Ataşehir Belediyesi iflasın eşiğine geldi! Battal İlgezdi 145 milyon lira kredi çekmiş

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun meydanlardan sarfettiği "Türkiye'yi CHP'li belediyeler gibi yöneteceğiz" şeklindeki açıklamasını en iyi izah eden veriler, Ataşehir Belediyesi'nden geldi. Ataşehir Belediyesi'nin kötü yönetimden kaynaklı milyarlarca lira borcu bulunduğu ve CHP'li belediyenin adeta iflasın eşiğine geldiği ortaya çıktı.

BELEDİYE FAİZE ÇALIŞIYOR
Rüşvet ve yolsuzluk suçlamasıyla görevden el çektirilen CHP'li Battal İlgezdi'nin borç enkazı bıraktığı ve Ataşehir Belediyesi'nin kredi kullanımlarından dolayı sadece 55 milyon lirayı aşkın faiz ödediği belirlendi.

KREDİ TUTARI 145 MİLYON LİRA
Rant uğruna Ataşehir'in her köşesini parselleyen, ilçeye doğru düzgün yatırım yapmayan CHP'li belediyenin son 5 yılda bankalardan çektiği kredi tutarının 145 milyon lirayı bulduğu tespit edildi.

"HİZMET YOKSA BU PARALAR NEREYE GİDİYOR?"
İşin içinden çıkamayan, çareyi bankalara borçlanmakta bulan CHP'li belediyeye tepki gösteren Ataşehirliler ise "Hizmet yoksa bu paralar nereye gidiyor?" diye veryansın ettiler.