Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Daha da güçleneceğiz

Başkan Erdoğan, AK Parti’deki bayramlaşmaya telefonla bağlandı: Birçok ayrılıklar gibi kampanyalar içine girenler olabilir ama unutmayın ki kardeşliğimizi böldürtmeyeceğiz. Güçlendirerek devam ettireceğiz.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2019 Güncelleme 13 Ağustos 2019, 07:54
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Daha da güçleneceğiz

İÇİNDEKİLER


Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Genel Merkezi'nde parti teşkilatıyla bayramlaşma programı düzenlendi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, sürpriz yaparak telefonla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'deki bayramlaşmaya telefonla bağlandı ve parti teşkilatının Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Erdoğan, şunları söyledi: Mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Rabbim nice bayramlara bizleri hayırlısıyla kavuştursun. Kurban Bayramı'nın bizim için anlamı çok önemli. Gerek babalar için gerek evlatlar için bu kadar önemli bir bayramı Rabbim bizlere tekrar yaşattığı için ne kadar şükretsek az. Bu bayram vesilesiyle birliğimizin, beraberliğimizin daim olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Birçok ayrılıklar, şunlar bunlar vesaire gibi kampanyalar içerisine girenler olabilir. Ama unutmayın ki bayramlar bizim birlikte, beraberlikte, dayanışmada en üst noktalara tırmandığımız günlerdir. Unutmayın, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız. Kardeşliğimizi biz böldürtmeyeceğiz ve bu kardeşliğimizi güçlendirerek devam ettireceğiz. Önümüzde belde, ilçe, il kongreleri ve ardından da büyük kongre var. Bütün bu kongrelerle beraber bu kongrelerden çok daha güçlenerek çıkacağız ve 2023'e böyle hazırlanacağız.



Başkan Erdoğan, Sarıeroğlu'nun telefonu aracılığıyla partililere mesaj verdi.

BAYRAM TELEFONU
Başkan Erdoğan, liderlerle bayram görüşmesine dün de devam etti. Erdoğan, Malezya Başbakanı Muhammed, Filistin Devlet Başkanı Abbas, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Ceenbekov ve Kazakistan'ın Kurucu Cumhurbaşkanı Nazarbayev ile telefonda bayramlaştı.