Ortalığı karıştıracak iddia! Ekrem İmamoğlu sel felaketinin yaraları henüz sarılmadan tekrar Bodrum'a tatile gitti

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da yaşanan ve bir kişinin hayatına mal olan sel felaketinin ardından tekrar tatile gittiği iddiası büyük yankı uyandırdı. 17 Ağustos'ta yaşanan İstanbul sel felaketinin ancak 28. saatinde ortaya çıkan Ekrem İmamoğlu, İBB yeleğiyle Eminönü'nde gerekli açıklamaları yaparak 3. tatilini yapmak üzere Bodrum'a geri döndü.

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2019, 02:02 Güncelleme 19 Ağustos 2019, 02:10
Ortalığı karıştıracak iddia! Ekrem İmamoğlu sel felaketinin yaraları henüz sarılmadan tekrar Bodrum’a tatile gitti

İÇİNDEKİLER

İstanbul dün şiddetli yağmurun ardından felaketi yaşadı. Bir vatandaş yaşamını yitirirken birçok esnaf zarar gördü. İstanbul son zamanların en zor günlerinden birini geçirirken tatil yapan Ekrem İmamoğlu eleştiri oklarının hedefindeydi.

BOMBA İDDİA
Yapılan eleştirilere sert tepkiler vererek suçu Meteoroloji'ye atmaya çalışan İmamoğlu'na ilişkin gündeme bomba gibi bir iddia düştü.

KAMERALARA GÖRÜNDÜ, TATİLE GERİ DÖNDÜ!
İddiaya göre, vatandaşlara gerekenin yapılacağını belirten İmamoğlu daha sonra ise Bodrum'a döndü. İmamoğlu 15:40 uçağıyla 3.tatili için Bodrum'a uçtu.

15 GÜNDE BİR TEMİZLENMESİ GEREKEN HİÇ RÖGARLAR TEMİZLENMEMİŞ!
Yaşanan afette önemli payın İmamoğlu'nun rögar mazgallarını temizlemek ve yağmurlara hazırlık için yapılan ihaleyi iptal etmesi olduğu iddia edildi.

İddiaya göre ihalenin iptal edilmesi nedeni ile 15 günde bir temizlenmesi gereken su tasfiye kanalları temizlenmediği için tıkandı ve selin daha büyük zarar vermesine neden oldu.

Böyle ciddi iddialar gündemdeyken ve önemli sorular cevap beklerken İmamoğlu'nun yarım kalan tatiline devam etme kararı tepkilere neden oldu.