Kayyumu protesto etmek isteyen HDP'lilerden skandal! Hem hırsızlar hem de arsız...

Terör bağlantıları tespit edilen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bedia Özgökçe Ertan görevlerinden alındı. Terör destekçilerinin belediyelerden uzaklaştırılması HDP'de rahatsızlığa neden oldu. İç savaş çağrısı yapan HDP'liler bu kez de kayyumları protesto etme amacıyla bindikleri belediye otobüslerine ücret etmeyerek terör örgütü propagandası yaptı.

Giriş Tarihi 22 Ağustos 2019, 18:18 Güncelleme 22 Ağustos 2019, 18:26
Kayyumu protesto etmek isteyen HDP’lilerden skandal! Hem hırsızlar hem de arsız...

İÇİNDEKİLER

İçişleri Bakanlığı, terör suçlarından soruşturma bulunan Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlarını görevden alarak yerlerine o illerin valilerini kayyum olarak görevlendirdi. 4 ayda belediyeleri terör örgütü PKK karargahına çeviren HDP yönetimleri tüm kaynakları terör örgütünün hizmetine sundu. İçişleri Bakanlığı'nca görevden alınan Belediye Başkanları yerine illerin valileri belediye başkan vekili olarak atandılar. Bu kararın ardından ise HDP ve terör örgütü PKK'lılar çeşitli eylemler ve açıklamalar ile neredeyse iç savaş çağrısında bulundu.

İç savaş çağrısı yapan HDP'liler bu kez de kayyumları protesto etme amacıyla bindikleri belediye otobüslerine ücret etmeyerek terör örgütü propagandası yaptı.

HDP tarafından yapılan açıklamada ise, "Amed Gençlik Meclisimiz Amed Wan ve Merdin belediyelerine atanan kayyumları protesto etme amacıyla bindikleri belediye otobüslerine "Bizim irademizi yok sayanları biz de yok sayıyoruz" diyerek ücret ödemeden geçiyor. Biz de tüm halkımızı bu protestoyu yaygınlaştırmaya çağırıyoruz." şeklinde skandal bir ifadeye yer verildi.