Bayram mesajları 2020! En güzel resimli ve resimsiz, uzun ve kısa Ramazan Bayramı mesajları!

Mübarek Ramazan ayı idrak edildi ve Müslüman alemi bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin sevincini yaşıyor. 2020 Ramazan Bayramı corona virüs ile mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağıyla geçiyor. Milyonlarca vatandaş sevdiklerinin bayramını uzaktan kutlamak için internet üzerinden çok fazla “Bayram mesajları 2020” sorgulamasını yapıyor. Sizler için resimli ve resimsiz, uzun ve kısa, en güzel ve anlamlı 2020 Ramazan Bayramı mesajlarını derledik. Sevdiklerinizi bayram mesajlarıyla gülümsetebilir, uzakta olsanız da aslında yanındaymış hissiyatı verebilirsiniz.

Giriş Tarihi 24 Mayıs 2020, 10:07 Güncelleme 24 Mayıs 2020, 10:07
Bayram mesajları 2020! En güzel resimli ve resimsiz, uzun ve kısa Ramazan Bayramı mesajları!

İÇİNDEKİLER

Her yıl merakla araştırılan Ramazan Bayramı mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz. En yeni ve anlamlı 2020 bayram mesajlarını derledik. Bu yıl Ramazan Bayramı sosyal mesafe ile kutlanma zorunda olduğu için Whatsapp ve sosyal medyadan Ramazan Bayramı mesajları gönderilecek, paylaşılacak. 11 ayın sultanını uğurlayarak bayram sevincini yaşayan ve yaşatmak isteyenler için bayram mesajları 2020 seçeneklerini paylaştık. En çok hoşunuza gidenleri eş, dost, akrabaya göndererek onları mutlu edebilirsiniz.

EN GÜZEL VE ANLAMLI BAYRAM MESAJLARI

-Bugün dualarınızı her zamankinden daha çok yapın, koruyucu meleklerini avuçlarınızın içine çiçekler döksün, kalplerinize bedeninize ilham versin. Bayramları en hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsin bizlere. Ramazan bayramınızı kutlarım.

-Bu bayram belki birbirimizden uzağız ama gönüllerimiz daima bir kalacak. Daha mutlu bayramlarda bir arada olmak ümidiyle... Bayramın Mübarek Olsun

-Kalbin kurduğu cümle, bir annenin elini öpmekten daha büyük yakınlık kurar. Ramazan Bayramın Mübarek Olsun.

-Bu en mutlu günümüzde, güzel ve özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, saygılarımızı, sevgilerimizi, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun...

-Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

-Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Bayramınız kutlu olsun.

-Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Ramazan Bayramınız bereketli olsun!

-Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle Ramazan Bayramını kutluyorum.

-Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak merhabadır bayramlar. Ramazan Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun…

- Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

- Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramın Kutlu Olsun

- Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

- Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

-Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Ramazan Bayramı geldi, hoşgeldin. Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

-Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!

- Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar.