İstanbul'da yine aynı manzara! Vatandaşlar ulaşıma ek sefer koymayan İBB'ye isyan etti!

Türkiye koronavirüsle mücadele kapsamında bir dizi önlemler alarak kısa sürede vaka sayısının azalmasını sağlarken CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu salgın döneminde halkın hayatını tehlikeye atmaya devam ediyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında haftasonu için getirilen sokağa çıkma kısıtlamasında İstanbul’da yollar boş kaldı. Kısıtlamaya rağmen işe gitmek zorunda olanlar ise yine aynı manzara ile karşılaştı. Koronavirüs sürecinde ek sefer koyması gereken İBB, tam tersi seferlerini azalttı. Vatandaşlar ise İBB’ye isyan etti.

Giriş Tarihi 31 Mayıs 2020, 15:34 Güncelleme 31 Mayıs 2020, 15:36
İstanbul’da yine aynı manzara! Vatandaşlar ulaşıma ek sefer koymayan İBB’ye isyan etti!

İÇİNDEKİLER

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında iki günlük sokağa çıkma yasağında İstanbul'da sessizlik hakimdi.

Her gün binlerce aracın geçtiği yollar bomboş kaldı.

İşe gitmek zorunda olanlar sabahın erken saatlerinde yollara döküldü.

Ancak Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu'da seferlerin az olması ve kısıtlı sayıda yolcu uygulaması nedeniyle birçok vatandaş saatlerce duraklarda beklemek zorunda kaldı.

Her hafta aynı şeyi yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar duruma isyan etti.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, Sabah işine gitmek için Mecidiyeköy durağına gelen Hüseyin Şahin "Dün iki saat bekledim. Bugün de yarım saattir bekliyorum. Büyükşehir Belediyesi ek sefer koyması gerekirken aksine seferleri kaldırıyor .Bölge şefleri, bölge amirleri arabaların giriş kalkışlarıyla oynuyor.Şu an bekliyoruz. Belki işimize geç kalacağız belki de işimizden olacağız.Araçlar bir saat veya bir buçuk saat arayla geliyor. Biz burada hepimiz mağduruz" dedi.