Koronavirüs sürecinde TSK eğitimleri nasıl devam etti? MSB'den dikkat çeken paylaşım

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin koronavirüs sürecinde ordu içi eğitimlere nasıl devam edildiği ile ilgili bir video hazırladı. Hazırlanan videoda virüse karşı her tür tedbirin alındığı görülürken, "Virüse karşı sosyal mesafe kuralına ve maske kullanımına özen göstererek eğitim faaliyetlerimize devam ediyoruz." denildi.

Giriş Tarihi 04 Haziran 2020, 17:46 Güncelleme 04 Haziran 2020, 17:47
Koronavirüs sürecinde TSK eğitimleri nasıl devam etti? MSB’den dikkat çeken paylaşım

İÇİNDEKİLER

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Türk Silahlı Kuvvetleri'nin koronavirüs salgını döneminde ordu içi eğitim faaliyetleri hakkında bir video paylaştı. MSB'nin sosyal medya hesabından Türk Silahlı Kuvvetleri'nin virüse karşı her tür tedbiri alarak eğitimlere devam ettiğini gösteren video ile birlikte bir açıklama da yayınlandı.

EĞİTİM FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYORUZ
TSK, video ile birlikte şu cümlelere yer verildi: ''Virüse karşı sosyal mesafe kuralına ve maske kullanımına özen göstererek eğitim faaliyetlerimize devam ediyoruz.''

HER TÜR TEDBİR UYGULANDI
Bilindiği üzere, koronavirüs salgının başladığı ilk zamandan itibaren hudut birliklerinde koronavirüsten korunmak maksadıyla personelin güvenliği için gerekli önlemler aldı. Personelin koronavirüs salgınından etkilenmemeleri için kişisel korunmaya yönelik bilgilendirme yapıldığı gibi birliklerde dezenfekte işlemlerinin hassasiyetle uygulandı. Mehmetçik'in virüse karşı güvenliğini tam anlamında sağlamak için mutfaktan koğuşa ve birliklere kadar her tür tedbir uygulandı.

Damla Kaya/Sabah