Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu 'açıköğretim psikoloji eğitimi' için ön raporu Başkan Erdoğan'a sundu

Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu bugün toplandı. Kurul açıköğretim psikoloji lisans programları hakkındaki görüş ve değerlendirmelerini içeren ön raporunu tamamlayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sundu.

Giriş Tarihi 04 Ağustos 2020, 19:30 Güncelleme 04 Ağustos 2020, 19:43
Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu ’açıköğretim psikoloji eğitimi’ için ön raporu Başkan Erdoğan’a sundu

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu, açıköğretim psikoloji lisans programları hakkındaki görüş ve değerlendirmelerini içeren ön raporunu tamamlayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sundu.

Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu, Başkan Erdoğan'ın talimatıyla bugün toplandı.

Toplantının ardından Kurul'un Twitter adresinden yapılan açıklamada, "Kurulumuz bugün gerçekleştirilen toplantıda bazı üniversitelerimiz bünyesinde açılmış bulunan açıköğretim psikoloji lisans programları hakkındaki görüş ve değerlendirmelerini içeren ön raporunu tamamlayarak, Sayın Cumhurbaşkanımıza arz etmiştir." ifadesine yer verildi.