Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel hakkındaki iddianame tamamlandı: 10 yıla kadar hapis istemi

Son dakika haberine göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının hazırladığı iddianamede, ODA TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ile TELE1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ile astsubay Erdal Baran hakkında, "Devletin güvenliği veya yararları bakımından gizli kalması gereken bilgileri açıklama" suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapis talep edildi.

Giriş Tarihi 23 Eylül 2020, 14:57 Güncelleme 23 Eylül 2020, 15:04
Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel hakkındaki iddianame tamamlandı: 10 yıla kadar hapis istemi

İÇİNDEKİLER

ODA TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ile TELE1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ile astsubay Erdal Baran hakkında, "Devletin güvenliği veya yararları bakımından gizli kalması gereken bilgileri açıklama" suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Alınan bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheliler Yıldız, Dükel ve Baran hakkındaki soruşturmayı tamamladı.




10 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Şüpheliler Yıldız ve Dükel ile bu isimlere bilgi temin ettiği iddia edilen Baran hakkında "Devletin güvenliği veya yararları bakımından gizli kalması gereken bilgileri açıklama" suçundan iddianame düzenlendi.

Terör Suçları Soruşturma Bürosunca, 5 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame Ankara 26. Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi.