CHP'li trollerin "Halkalı'da kaldı" dediği tren Çin'in Xian kentine ulaştı!

Troller, “Çin treni Halkalı’da kaldı” diye alaya aldı. Cumhuriyet Halk Partililer de peşine takıldı. Ama o tren dün 15 gün süren yolculuğunun ardından Çin'in Xian kentine ulaştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Aralık 2020 Güncelleme 20 Aralık 2020, 06:58
CHP’li trollerin Halkalı’da kaldı dediği tren Çin’in Xian kentine ulaştı!

İÇİNDEKİLER


Troller, "Çin treni Halkalı'da kaldı" diye alaya aldı. Cumhuriyet Halk Partililer de peşine takıldı. Ama o tren dün 15 gün süren yolculuğunun ardından Çin'in Xian kentine ulaştı.

İstanbul'dan yola çıkan ilk ihracat trenimiz dün Xi'an kentine ulaştı.

15 gün süren yolculukta 42 konteyner dolusu beyaz eşya Çin'e taşındı.

Kesintisiz yolculuk, Demir İpek Yolu'na karşı olanları da uzantılarını da şaşırttı.

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu bu sonucu "Demiryolu Zaferi" diye tanımladı.

TRENİMİZ ÇİN'DE
Başkan Erdoğan, K. Marmara Otoyolu'nu açtı. Treni diline dolayanlara mesaj yolladı: Tren Halkalı'da" diye ortalığı ayağa kaldırdılar. Trenimiz Çin'e ulaştı.



BU BİR 'DÜNYA YENİDEN KURULUR TÜRKİYE YERİNİ ALIR' HABERİDİR
4 Aralık'ta İstanbul'dan uğurlanan tren Gürcistan, Azerbaycan, Hazar Denizi, Kazakistan ve Çin'de 8 bin 693 kilometre kat etti.



CHP'nin kanalında Özlem Gürses, "Tren Halkalı'da durdu" yalanını attı. Yandaşlar üzerine atladı:





2023 ZAFER YILI OLACAK
Başkan Erdoğan, dün Kuzey Marmara otoyolunun son etabının açılışına katıldı. "Ülkemize diz çöktürmeye çalışanlar, sizleri hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğiz. 2023, Cumhur İttifakı'nın zafer yılı olacak" açıklaması yaptı.



Türkiye'nin ana transit geçiş yolu olması hedeflenen ve Avrupa'yı Asya'ya bağlayan koridorun önemli güzergâhlarından olan Kuzey Marmara otoyolunun son kesimi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete girdi. Erdoğan, konuşmasında şu mesajları verdi:

Her yöntemi kullanarak ülkemizin önünü kesmeye çalıştılar. Başarılı olamadılar. Ülkemize diz çöktürtme gayreti içinde olanlara söylüyorum. Sizleri hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğiz.



İstanbul'dan hareket eden trenimiz 12 günde Çin'e ulaştı. Böylece ülkemizin dış ticaretini güçlendirecek adım atılmış oldu.

Biz Türkiye için çalışmaya üretmeye mücadele etmeye devam edeceğiz. 2023 Cumhur İttifakı'nın yeni bir zafer yılı olacaktır.
Milletimize verdiğimiz tüm sözleri tutarak 2023'e alnımızın akıyla ulaşacağız.



TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN