Kırşehir'de CHP'nin perişan ettiği esnaftan Kemal Kılıçdaroğlu'na 'paramı verin' çıkışı!

Her fırsatta esnafları bahane ederek hükümeti hedef alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kırşehir'de zor anlar yaşadı. Bir esnafın CHP tarafından mağdur edildiği ortaya çıktı. 35 yıldır CHP üyesi olduğunu söyleyen esnaf Mevlüt Taş iş yerini parti teşkilatına kiraya verip parasını alamadığını söyledi. Kılıçdaroğlu kameralar karşısında zor anlar yaşarken,CHP'nin mevcut İl Başkanı ise suçu kendinden önceki yönetime attı.

Giriş Tarihi 23 Ocak 2021, 01:33 Güncelleme 23 Ocak 2021, 02:18
Kırşehir’de CHP’nin perişan ettiği esnaftan Kemal Kılıçdaroğlu’na ’paramı verin’ çıkışı!

İÇİNDEKİLER

Her fırsatta esnafları bahane ederek hükümeti hedef alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kırşehir'de zor anlar yaşadı.

CHP'NİN MAĞDUR ETTİĞİ ESNAF
35 yıldır CHP üyesi olduğunu söyleyen Mevlüt Taş isimli esnaf tarafından yolu kesilen Kılıçdaroğlu beklemedik bir tepkiyle karşılaştı.

5 YILDIR KİRA PARASINI VERMEDİLER
İş yerini CHP teşkilatına kiraya verdiğini söyleyen ve 5 yıldır parasını alamayarak mahkemelik olan esnaf Mevlüt Taş, Kılıçdaroğlu'na CHP tarafından mağdur edildiğini söyledi.

MEVCUT BAŞKAN ESKİ YÖNETİME SUÇU ATTI
Kılıçdaroğlu kameraların önünde zor anlar yaşarken, mevcut İl Başkanı ise suçu kendinden önceki yönetime attı.

GENEL MERKEZE ULAŞAMADIM
Derdini anlatmak için CHP Genel Merkezi'ne defalarca ulaşmak istediğini söyleyen esnaf, "Genel Merkeze ulaşmak bankaya ulaşmaktan zor. Hiçbir yetkiliye ulaşamadım" dedi.

İLGİLİYİZ NUMARASI
Görüntülerde Kılıçdaroğlu'nun mağdur esnafı dinler gibi yapıp daha sonra lafını kestiği de görülürken CHP'lilerin de esnafı itip kakarak yollarına devam ettiği görüldü.

'Esnaf hakları' üzerinden her fırsatta hükümete saldıran CHP'nin esnafı mağdur etmesi de ikiyüzlülük örneği olarak ortaya çıktı.