CHP, İYİ Parti, HDP ve PKK'dan ortak dil! Başkan Erdoğan'ı hedef aldılar

Kalleş terör örgütü PKK'nın Gara'da vatandaşlarımızı şehit etmesinin ardından CHP İYİ Parti, HDP ve terör örgütü PKK ortak dilde buluştu. Vatandaşlarımızı katleden PKK'nın elebaşı Duran Kalkan alçakça açıklamalar yaparak katliamdan Başkan Erdoğan'ı sorumlu tuttu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da aynı ifadelerle Erdoğan'ı hedef aldı.

Giriş Tarihi 19 Şubat 2021, 22:59 Güncelleme 19 Şubat 2021, 23:12
CHP, İYİ Parti, HDP ve PKK’dan ortak dil! Başkan Erdoğan’ı hedef aldılar

İÇİNDEKİLER

Kalleş terör örgütü PKK'nın Gara'da vatandaşlarımızı şehit etmesinin ardından CHP İYİ Parti, HDP ve terör örgütü PKK ortak dilde buluştu.

BAŞKAN ERDOĞAN'I HEDEF ALDILAR
Vatandaşlarımızı katleden PKK'nın elebaşı Duran Kalkan alçakça açıklamalar yaparak katliamdan Başkan Erdoğan'ı sorumlu tuttu.

TERÖR BAŞI DURAN KALKAN
Terör örgütü PKK elebaşlarından Duran Kalkan, "Bu saldırıyı mevcut iktidar yürüttü Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli ve Süleyman Soylu'dur Gara saldırısının sorumluları" dedi.

KILIÇDAROĞLU
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçaroğlu ise "13 şehidimizi sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan'dır" sözleriyle neredeyse PKK elebaşıyla aynı cümleleri kurdu.

AKŞENER
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Sorumluluk siyasi irade olarak o talimatı veren Sayın Erdoğan'dır" ifadelerini kullandı.

PKK'nın katlettiği şehitlerimiz için "PKK misafir edip bırakacak" diyen Pervin Buldan da, Gara konusunda "HDP, CHP, Saadet Partisi, DEVA ve Gelecek partileri ortak bir tavır aldı." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN