Son dakika: MHP lideri Devlet Bahçeli Başkan Erdoğan'ın doğum gününü kutladı

26 Şubat 1954'te doğan Başkan Erdoğan bugün 67 yaşına girdi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak doğum gününü kutladı. Öte yandan dünyanın çeşitli ülkelerinden liderler gerek arayarak gerekse yayımladıkları mesajlar ile Başkan Erdoğan'ın doğum gününü kutladı.

Giriş Tarihi 26 Şubat 2021, 16:18 Güncelleme 26 Şubat 2021, 16:26
Son dakika: MHP lideri Devlet Bahçeli Başkan Erdoğan’ın doğum gününü kutladı

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Bahçeli, Erdoğan'ın doğum gününü kutladı. Başkan Erdoğan da, doğum gününü kutlayan Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.




DÜNYA LİDERLERİ ARADI

Öte yandan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Kurucu Cumhurbaşkanı ve Elbaşı Nursultan Nazarbayev, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Bosna-Hersek Halklar Meclisi Başkan Yardımcısı ve Demokratik Eylem Partisi Lideri Bakir İzzetbegoviç ile birer telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmelerde, liderler Erdoğan'ın doğum gününü kutladı. Başkan Erdoğan da, doğum gününü kutlayan liderlere teşekkür etti.



UKRAYNA CUMHURBAŞKANI ZELENSKİ, ERDOĞAN'IN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI
Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü twitter hesabından kutladı. Zelenski mesajında, "Yakın dostum ve müttefikim Cumhurbaşkanı Erdogan'ın Doğum Günü kutlu olsun! Türkiye'nin, Ukrayna'nın egemenliği ve toprak bütünlüğünü desteklemesini takdir ediyorum. Türkiye ziyaretimi büyük memnuniyetle anımsıyorum ve ilişkilerimizi derinleştirmek için YDSK IX. Toplantısını bekliyorum" dedi.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN