Türk tiyatrosu ve sinemasının büyük ustası Rasim Öztekin, aramızdan ayrıldı

Usta oyuncu Rasim Öztekin, önceki gün kalp krizi geçirdi. Kalbi yeniden çalıştırılarak hayata döndürülen Öztekin, yoğun bakıma alındı. Ancak büyük oyuncudan dün akşam acı haber geldi. Sağlık Bakanı Koca, vefatı "Televizyon olan her evde aileden biriydi. Başımız sağolsun" sözleriyle duyurdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mart 2021 Güncelleme 09 Mart 2021, 06:59
Türk tiyatrosu ve sinemasının büyük ustası Rasim Öztekin, aramızdan ayrıldı

İÇİNDEKİLER

Usta oyuncu Rasim Öztekin, önceki gün kalp krizi geçirdi. Kalbi yeniden çalıştırılarak hayata döndürülen Öztekin, yoğun bakıma alındı. Ancak büyük oyuncudan dün akşam acı haber geldi. Sağlık Bakanı Koca, vefatı "Televizyon olan her evde aileden biriydi. Başımız sağolsun" sözleriyle duyurdu.

Öztekin, Gora, Pardon, Düğün Dernek, Kabadayı gibi çok sayıda filmde rol almıştı. En son Seksenler adlı dizide oynayan büyük usta, Geniş aile, Ev hali, Göremiz komedi gibi diziler büyük beğeni kazanmıştı.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI
Başkan Erdoğan, "Ülkemizin değerli sanatçılarından Rasim Öztekin'in vefatından derin üzüntü duydum. Rasim Öztekin'e Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.