Bedava internet nasıl alınır? Turkcell, Vodafone, Türk Telekom bayramda ücretsiz 1-10-2 GB internet alma kampanyaları!

Bayramda hediye internet nasıl alınır? Ücretsiz bir şekilde ve uygun fiyattaki kampanyalardan yararlanmak için haberimizi okuyabilirsiniz. Bedava internet, GSM operatörleri tarafından abonelerine belli uygulamaları kullanmaları sonucunda ya da özel günlerde sunulan ücretsiz internet paketleridir. Bu bedava internet paketlerine sahip olmak ve internet kazanmak için GSM operatörlerine ait olan uygulamaları kullanmak gerekmektedir. Ama özel günlerde hediye edilen bedava internet paketleri için herhangi bir işlem yapılmasına gerek yoktur, GSM operatörleri tarafından otomatik olarak bedava internet yüklenmektedir. Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell 1 GB, 10 GB ve 2 GB aylık, haftalık, günlük ücretsiz armağan internet kampanyaları detayları haberimizde...

Giriş Tarihi 19 Temmuz 2021, 08:04 Güncelleme 19 Temmuz 2021, 08:04
Bedava internet nasıl alınır? Turkcell, Vodafone, Türk Telekom bayramda ücretsiz 1-10-2 GB internet alma kampanyaları!

İÇİNDEKİLER

İnternetin çok çok kullanılması nedeniyle abonelerini mutlu etmek isteyen ve aynı vakitte abone adetlerini da artırmayı amaçlayan GSM operatörleri düzenledikleri ücretsiz internet kampanyaları ile devamlı kendilerini yenilerken, bu yarış en çok abonelerin işine yaramaktadır. Cep telefonu operatörlerinin ücretsiz internet kampanyaları bütün sürati ile devam eder iken Kurban Bayramı evveli yükselen internet tüketimi sebebi ile kampanya duyuruları daha da yakından takip ediliyor. Türkiye'nin en büyük cep telefonu operatörleri arasında yer alan Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell doğrultusundan belirtiler ücretsiz internet kampanyaları haberimizde!

TURKCELL KURBAN BAYRAMI BEDAVA İNTERNET KAMPANYASI VAR MI?

Turkcell ücretsiz internet kampanyası olarak sunduğu tarife mevcut olan tarifelerden biraz daha uygun haliyle müşterilerle buluşacak. Bu paketin bayrama özel bir indirimi bulunuyor. Hediye kampanyalarına erişmek için Turkcell resmi internet sitesi üzerinden ve mobil uygulamasından kampanyalar bölümüne giriş yapıp internet kampanyaları menüsüne tıklamak gerekmektedir. Cepte Modem 10 GB ücretsiz internet kampanyası kapsamında Süper Online Fiber müracaatı yaparak aboneliğini başlatan şahıslara Hotspot tarafında geçerli ücretsiz 10 GB armağan internet verilecek.

VODAFONE KURBAN BAYRAMI BEDAVA İNTERNET KAMPANYASI VAR MI?

Bayrama özel olarak ücretsiz internet kampanyası arayan müşterilerine Vodafone Hediye Çarkı programı üzerinden fırsat sunacak. Çarkı çeviren şahıslar 50 GB'a kadar ücretsiz internet kazanma olanağı elde eder iken aynı vakitte alış veriş armağan çeki, indirim kuponu ve ücretsiz konuşma gibi fırsatlar elde edecek.


TÜRK TELEKOM KURBAN BAYRAMI BEDAVA İNTERNET KAMPANYASI VAR MI?

Güçlü altyapısı ile müşterilerine cazip kampanyalar yayınlayan Türk Telekom değişik uygulamalar üzerinden çok sayıda ücretsiz internet kazanma olanağı sunuyor. Selfy'nin Tambu Hediye 1GB Kampanyası kapsamında bayram evveli isteyen şahıslar Tambu mobil uygulamasını indiren Selfy'liler 30 gün süresince geçerli ek 1 GB cepten internet hediyesi kazanma fırsatı yakalayacaklar. Buna ek olarak kredi ya da bankamatik kartını ilk kez kaydedenlere de haftalık 2 GB ücretsiz internet veriliyor.

BEDAVA İNTERNET NASIL YAPILIR?

İnternetin çok fazla kullanılması nedeniyle abonelerini mutlu etmek isteyen ve aynı zamanda abone sayılarını da artırmayı hedefleyen GSM operatörleri düzenledikleri bedava internet kampanyaları ile sürekli kendilerini yenilerken, bu yarış en çok abonelerin işine yaramaktadır.

BEDAVA İNTERNET NEDİR?

Bedava internet, GSM operatörleri tarafından abonelerine belli uygulamaları kullanmaları sonucunda ya da özel günlerde sunulan ücretsiz internet paketleridir. Bu bedava internet paketlerine sahip olmak ve internet kazanmak için GSM operatörlerine ait olan uygulamaları kullanmak gerekmektedir. Ama özel günlerde hediye edilen bedava internet paketleri için herhangi bir işlem yapılmasına gerek yoktur, GSM operatörleri tarafından otomatik olarak bedava internet yüklenmektedir.