CHP'li İBB İstanbulluya kabusu yaşatırken onlar alay ediyor! CHP'li İbrahim Can Kıran, Ekrem İmamoğlu'na teşekkür etti

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki CHP'li İBB, İstanbulluları 10 cm kara mahkum etti. Şehrin genelinde yaşanan hizmet eksikliğinden dolayı oluşan kaos havası nedeniyle hala evine ulaşamayan ve soğukta kalan vatandaşlar var. Sorunları çözmesi gereken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir balıkçıda çekilen görüntüleri yoğun tepki alırken CHP'liler adeta vatandaşlarla dalga geçer paylaşımlara imza atıyor. CHP'li İbrahim Can Kıran ise adeta alay ederek "Kar yağışı çileye değil eğlenceye dönüştü" paylaşımında bulunarak İmamoğlu'na teşekkür etti. Kıran'ın alay edercesine yaptığı paylaşıma tepkiler artınca önce yorum yazımını kapadığı ardından ise hesabını kilitlediği görüldü.

Giriş Tarihi 25 Ocak 2022, 00:59 Güncelleme 25 Ocak 2022, 02:46
CHP’li İBB İstanbulluya kabusu yaşatırken onlar alay ediyor! CHP’li İbrahim Can Kıran, Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti

İÇİNDEKİLER

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki CHP'li İBB, İstanbulluları 10 cm kara mahkum etti.

Şehrin genelinde yaşanan hizmet eksikliğinden dolayı oluşan kaos havası nedeniyle hala evine ulaşamayan ve soğukta kalan vatandaşlar var.

VATANDAŞ DONARKEN İMAMOĞLU BALIKÇIDA


İstanbullu karla boğuşurken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir balıkçıda görüntülendi.

İmamoğlu'nun balıkçıda çekilen fotoğrafları, sosyal medyada tepki çekti.

CHP'Lİ İSİM VATANDAŞLA DALGA GEÇİYOR
Ulaşım ağının çökmesi metro ve metrobüslerinin balık istifine dönmesinin ardından insanlar yardım beklerken CHP'li isimler halkla dalga geçmeye başladı.

CHP İstanbul 37. Dönem İl Başkan Yardımcısı İbrahim Can Kıran ise adeta vatandaşın aklıyla alay ederek "Kar yağışı çileye değil eğlenceye dönüştü" paylaşımında bulunarak İmamoğlu'na teşekkür etti.

VATANDAŞLAR PAYLAŞIMA TEPKİ GÖSTERDİ
Kıran'ın alay edercesine yaptığı paylaşıma vatandaşlar da tepki gösterdi.

TEPKİLER ARTINCA HESABINI KİLİTLEDİ

Kıran'ın alay edercesine yaptığı paylaşıma tepkiler artınca önce yorum yazımını kapadığı ardından ise hesabını kilitlediği görüldü.

KAPALI CADDE VEYA BULVAR KALMADIĞI YALANI
İstanbullu vatandaşlar yollar açılmadığı için araçlarını bırakıp evlerine yürüyerek gitmeye çalışırlarken CHP'li belediyelerin PR'ını yapan sayfalar ise yalan içeriklerle halkı kandırmaya başladılar. Bu kapsamda bir hesaptan "İstanbul'da şehir içinde kapalı cadde veya bulvar bulunmadığı, otoyol ve karayollarındaki çalışmaların kurumlar arası koordinasyonla devam ettiği öğrenildi." paylaşımı yapıldı.