Amerikan tilkisi FOX'da ucuz şovun baş karakteri Selçuk Tepeli: Müsamere çocuğu musun sen?

Hükümet karşıtı bir yayın politikası izleyen FOX TV'de haber sunan Selçuk Tepeli, geçtiğimiz günlerde canlı yayında ucuz bir şova soyundu. Tepeli, tarım arazileri ile ilgili kurgulanan algılarla dolu haberin ardından bir anda masadaki bardağı kameraya doğru fırlattı. Tepeli’nin şovunu köşesine taşıyan Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, “Ana haberlerinin seviyesini dibe çeken, ekranını kirleten, en radikal muhalif seyirciye bile "Yok artık" dedirten ucuzluk” ifadelerini kullandı. Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan ise, “Niye artistlik yapıyorsun yeğenim? Orası senin tepkisel artistliklerinin sahnesi mi? Müsamere çocuğu musun sen?” diye sordu.

Giriş Tarihi 22 Mayıs 2022, 09:19 Güncelleme 22 Mayıs 2022, 09:25
Amerikan tilkisi FOX’da ucuz şovun baş karakteri Selçuk Tepeli: Müsamere çocuğu musun sen?

İÇİNDEKİLER

Toplumu yanlış yönlendiren, algı, iftira, kara propaganda ve manipülasyon temelli bir 'habercilik' anlayışı güden Amerikan FOX, tilkiliğinden vazgeçmiyor.

Hükümet karşıtı bir yayın politikası izleyen FOX TV'de haber sunan Selçuk Tepeli, ucuz bir şova soyundu.

Tepeli, tarım arazileri ile ilgili kurgulanan algılarla dolu haberin ardından bir anda masadaki bardağı kameraya doğru fırlattı.

FOX GÖRÜNTÜLERİ YOUTUBE ARŞİVİNDEN KALDIRDI
FOX Haber, Selçuk Tepeli bardak fırlatma görüntülerini Youtube kanalındaki arşivlerinden kaldırdı.

YouTube'daki videoda, "Binlerce dönümlük tarlaya ne olacak?" haberi önce verilirken Selçuk Tepeli'nin bardak fırtlatma görüntüleri kesilerek "SMA hastası bebeklere kur engeli" haberine geçildi.

Konuyu köşesine taşıyan Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, "Yayından önce sunacağın haberlerin videosunu izlemiyor musun, canlı yayında ilk kez mi görüyorsun?" diye sordu.

İşte Altınok'un yazısından ilgili bölüm:
FOX Haber Sunucusu Selçuk Tepeli canlı yayında bir anda kameraya bağırıp çağırmaya başlamış. Ardından da elindeki kalemi kameraya doğru fırlatıp, masadaki su dolu bardağı da kırarak yayınını terk etmiş...
Sonra gelmiş tabii...
E malum yayındayız ya!


Söylentilere bakılırsa, seyirciyle birlikte izlediği bir haber sinirlerini hoplatmış.
Yayından önce sunacağın haberlerin videosunu izlemiyor musun, canlı yayında ilk kez mi görüyorsun?
Yoksa daha ekrana alışamadın mı?

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

MÜSAMERE ÇOCUĞU MUSUN?
Öte yandan Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan da Tepeli'nin şovuna değindi.

Hakan, köşe yazısında "Bir haber spikeri, haberleri sunarken... bardağı kameraya doğru fırlatarak ekranı terk etmeye kalksa… Ben şöyle bir yorum yaparım: "Niye artistlik yapıyorsun yeğenim? Orası senin tepkisel artistliklerinin sahnesi mi? Müsamere çocuğu musun sen?" diye yazdı.