Van esnafı İmamoğlu'na ayar verdi! Ekrem İmamoğlu'nun 'uydurma' dediği vatandaş haklı çıktı

İstanbul'dan bir haber Ekrem İmamoğlu, 2023 seçimleri için Karadeniz turuna çıktıktan sonra soluğu Van'da aldı. İstanbullu vatandaşlar gerek otobüs zamları ve altyapı problemleriyle uğraşırken İmamoğlu seyahatlerine devam ediyor. Van'dan gelen görüntülerde ise İBB Başkanı'nın Van'da ziyaret ettiği esnaf, İETT biletlerine gelen zamlardan dert yandı. İmamoğlu esnafın verdiği rakamlara inanmayınca İETT Genel Müdürünü aradı ve vatandaş haklı çıktı. Soğuk duş alan İmamoğlu, "Vatandaşımız haklı" diye şaşırdı.

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2022, 19:41 Güncelleme 27 Mayıs 2022, 19:51
Van esnafı İmamoğlu’na ayar verdi! Ekrem İmamoğlu’nun ’uydurma’ dediği vatandaş haklı çıktı

İÇİNDEKİLER

AK Parti'nin yaptığı projelere çökmeye çalışma siyasetiyle sürekli pr yapan imamoğlu, 2023 seçimleri için Karadeniz turuna çıktı daha sonra ise soluğu Van'da aldı.

ESNAFTAN EKO'YA KAPAK

İstanbul'u bırakıp seçimler için hazırlık yapan İmamoğlu Van'da bir esnaftan fena şekilde ayar yedi.

İstanbul'daki zamları hatırlatan bir vatandaş İmamoğlu bir tartışmaya başladı. İmamoğlu "uyduruyorsun" dedi, Vanlı esnaf haklı çıktı.

İSTANBUL'U BİLMEYEN BAŞKAN

İBB Başkanı'nın Van'da ziyaret ettiği esnaf, İETT biletlerine gelen zamlardan dert yandı. İmamoğlu esnafın verdiği rakamlara inanmayınca İETT Genel Müdürünü aradı, ancak Genel Müdür esnafı doğruladı.

SOĞUK TERLER....

Soğuk terler döken İmamoğlu terlerini silip, "O zaman vatandaş haklı" dedi.