Sözde milliyetçi Mansur Yavaş'tan "Selahattin Demirtaş'ı istiyoruz" diyen HDP'liye destek: İnşallah

Sözde Milliyetçi diye parlatılan CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Van'da vatandaş ve esnafla sohbet etti. Ziyaret sırasında, Yavaş'a oy veren milliyetçi seçmenleri üzecek bir diyalog yaşandı. Sözde "Ülkücü" diye parlatılan Yavaş, bir vatandaşın, "Selahattin Demirtaş'ı istiyoruz" demesi üzerine, "İnşallah" cevabını verdi. Yavaş'ın skandal sözünün ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, "Boyaları aktıkça gerçek yüzlerini herkes görecek" derken AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan ise "Bir balon daha patladı" şeklinde yorum yaptı.

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2022, 12:31 Güncelleme 29 Mayıs 2022, 06:56
Sözde milliyetçi Mansur Yavaş’tan Selahattin Demirtaş’ı istiyoruz diyen HDP’liye destek: İnşallah

İÇİNDEKİLER

CHP'li belediye başkanları dün Van'da esnaf ziyaretinde bulundu. CHP Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılmak üzere kente gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, merkez İpekyolu ilçesindeki Cumhuriyet Caddesi'nde ayrı ayrı esnaf ziyareti yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da vatandaşlarla görüştükten sonra beraberindeki belediye başkanlarıyla Kazım Karabekir Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.



MANSUR YAVAŞ'TAN DEMİRTAŞ DUASI
Milliyetçi diye parlatılan CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ziyaret sırasında, Yavaş'a oy veren milliyetçi seçmenleri üzecek bir diyalog yaşandı. Sözde "Ülkücü" diye parlatılan Yavaş, bir vatandaşın, "Selahattin Demirtaş'ı istiyoruz" demesi üzerine, "İnşallah" cevabını verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN