CHP sonrası ABD'ye icazet turuna çıkan İYİ Parti'de Ahmet Erozan Kemal Kılıçdaroğlu'yla adeta alay etti: Hamburger yemeye gelmedik

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'de çıktığı ve fiyasko ile sonuçlanan icazet turunda gazetecileri atlatarak 8 saat boyunca sır şekilde kaybolmuştu. 8 saat boyunca neler yaşandığı merak edilirken, Kılıçdaroğlu'nun 'hamburger yemeye gittiği' iddia edilmişti. CHP'nin yaptığı icazet turu sonrası benzer bir adım da İYİ Parti'den geldi. ABD’den, CHP’nin fonladığı KRT kanalının canlı yayınına katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan adeta Kemal Kılıçdaroğlu’nun fiyaskoyla sonuçlanan icazet turunu tiye aldı. Ahmet Erozan” Vallahi billahi hamburger yemiyorum” diyerek alaycı bir tavırla kahkaha attı. Erozan'ın bu yorumu Barış Yarkadaş başta olmak üzere CHP'lileri kızdırdı.

Giriş Tarihi 20 Ekim 2022, 12:30 Güncelleme 20 Ekim 2022, 21:39
CHP sonrası ABD’ye icazet turuna çıkan İYİ Parti’de Ahmet Erozan Kemal Kılıçdaroğlu’yla adeta alay etti: Hamburger yemeye gelmedik

İÇİNDEKİLER

6'lı masanın iki büyük ortağı İYİ Parti ve CHP icazet turu için adeta sıraya girmişti. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı 'icazet turu' fiyaskoyla sonuçlanırken CHP'nin ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun hamburger almaya gittik diye geçiştirdiği '8 saatlik sır' gündemde yerini hala koruyor.

CHP'nin yaptığı ziyaret sonrası benzer bir adım da İYİ Parti'den gelerek ABD yollarına düştü. Ziyaretin gerekçesi olarak Türk-Amerikan ilişkilerinde tespit edilen sorunların masaya yatırılması olarak gösterilirken TAKVİM.COM.TR'nin yaklaşık 8 ay önce yaptığı o haber ziyaretin gerekçesini açığa çıkarmıştı.

KILIÇDAROĞLU'NU FENA Tİ'YE ALDI | VIDEO


Şubat ayında İYİ Parti, ABD'de derin devlet yapılanması olarak bilinen CFR ile "mahrem" görüşme talebinde bulunmuştu. CFR adlı oluşumda Ortadoğu ve Türkiye politikaları uzmanı olarak görev yapan Steven Cook, İYİ Parti'nin randevu talebini ifşa etmiş ve ziyaret iptal edilmişti.



KILIÇDAROĞLU'NU TİYE ALDI
CHP'nin arıdından icazet turuna İYİ Parti'de çıktı. ABD'den, CHP'nin fonladığı KRT kanalına katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan adeta Kemal Kılıçdaroğlu'nun fiyaskoyla sonuçlanan icazet turunu tiye aldı.



KRT sunucusu Yavuz Oğan'ın "ABD ne yapıyorsunuz orada? Bir icazet arayışınız mı var? Kimden alınıyor bu icazet?" sorularında Ahmet Erozan "Vallahi billahi hamburger yemiyorum" yanıtını vererek kahkaha attı.



Twitter hesabından yaptığı paylaşmın ile de aynı notu düşen Ahmet Erzon, CHP'li eski Milletvekili Barış Yarkadaş'ı oldukça sinirlendirdi.



ALAY ETMEK SİZE YAKIŞIYOR MU?
İYİ PARTİ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı çok nezaketsiz davranıyor.
1- Kemal Bey'in böyle bir sözü yok.
2- Olsa bile bununla alay etmek size yakışıyor mu?
3- Siyaset her şeyden önce nezaket sanatıdır.
4- İYİ PARTİ, CHP'yi sistematik bir şekilde örseliyor.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI
İYİ Partili Ahmet Erozan'ın KRT'de ve sosyal medya hesabında ABD ziyaretiyle ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderme yaparak "Hamburger yemeye gelmedik" sözleri sosyal medyayı salladı.

Barış Yarkadaş gibi diğer CHP'liler de duruma büyük tepki gösterirken, İYİ Partililer ise adeta CHP ile alay etti.

İşte o paylaşımlardan bazıları






TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN