Fondaş Can Ataklı Türkiye'nin gururu Togg'a nefret kustu: Togg'ların trafiğe çıkması yasak fakir fukarayı kandırdılar!

CHP yakınlığıyla bilinen fondaş gazeteci Can Ataklı'nın yerli ve milli Togg hazımsızlığı bitmek bilmiyor. Türkiye'nin otomobili Togg'u yine hedef alan Can Ataklı, son yayınladığı videosunda adeta bir kez daha nefret kustu. Sınıfındaki araçlar içerisindeki en iyilerden biri olan Togg'u küçümsemeye kalkan fondaş Ataklı, aylardır yollarda olan Togg'ların seri üretiminin yapılamadığını iddia ederek, "Togg'ların trafiğe çıkması teknik nedenlerden dolayı yasak. Fakir fukarayı kandırdılar. Yapın bir araba da göreyim. Fabrikaya gitsene diyorlar. Koyun kameraları bir gün aç internette bir yer görsünler nasıl haldır haldır çıkıyor arabalar üç dakikada bir" skandal ifadeler kullandı. İşte Togg karşısında adeta atak geçiren fondaş Can Ataklı'nın o skandal sözleri...

Giriş Tarihi 23 Haziran 2023, 18:25 Güncelleme 23 Haziran 2023, 19:08
Fondaş Can Ataklı Türkiye’nin gururu Togg’a nefret kustu: Togg’ların trafiğe çıkması yasak fakir fukarayı kandırdılar!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin otomobili Togg'u yine hedef alan Can Ataklı, son yayınladığı videosunda bir kez daha adeta büyük nefret kustu.

DAHA ÖNCE DE 'MİLLİ DEĞİL" DEMİŞTİ
Geçmişte Togg'u "Milli değil bir şirketin ürettiği otomobil sadece" diyerek hedef alan CHP yandaşı Can Ataklı, son dönemde yollara çıkan ve vatandaşların büyük ilgisine mazhar olan Togg'u bir kez daha karalamaya kalkmıştı.

CAN ATAKLI'NIN BİTMEK BİLMEYEN HAZIMSIZLIĞI I VİDEO İZLE

TOGG'LARIN SERİ ÜRETİMİNİN YAPILAMADIĞINI ÖNE SÜRDÜ
Sınıfındaki araçlar içerisindeki en iyilerden biri olan Togg'u kendince küçümsemeye kalkan fondaş Ataklı, aylardır yollarda olan Togg'ların seri üretiminin yapılamadığını öne sürdü.

"FAKİR FUKARAYI KANDIRDILAR YAPIN BİR ARABA DA GÖREYİM"
Fondaş Can Ataklı, son yayınladığı videosunda Togg için adeta skandal sözler sarfetti. Togg karşısında adeta tekrar atak geçiren Ataklı,"Togg'ların trafiğe çıkması teknik nedenlerden dolayı yasak. Fakir fukarayı kandırdılar. Yapın bir araba da göreyim. Fabrikaya gitsene diyorlar. Koyun kameraları bir gün aç internette bir yer görsünler nasıl haldır haldır çıkıyor arabalar üç dakikada bir" ifadelerini kullandı.

İŞTE YERLİ VE MİLLİ TOGGUN ÖZELLİKLERİ
Togg, doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazının satış fiyatını, model ismini ve teknik özelliklerini açıklamıştı.

Togg, 'T10X' adını verdiği, kullanıcıyı merkeze koyan, akıllı yaşam çözümleriyle sürekli internetin içinde olan, uzaktan güncellenebilen akıllı cihazını, iki farklı donanım seviyesi ve iki batarya seçeneğiyle ön siparişe sunuyor.

523 KİLOMETRE MENZİL SEÇENEĞİ
Togg, "doğuştan elektrikli", "doğuştan sürdürülebilir", "doğuştan dijital" ve "doğuştan yeşil" kavramlarının altını çizdiği ilk akıllı cihazı C-SUV'u, 'T10X' adıyla kullanıcılarla buluşturacak. Model adındaki T'nin Türkiye'yi ve Togg'u, 10'un cihazın üzerine inşa edildiği C segmenti platformunu, X'in ise SUV gövde tipini ifade ettiği T10X, iki farklı donanım ve iki batarya seçeneğiyle kullanıcılara sunuluyor.

314 ve 523 KİLOMETRE MENZİLLİ İKİ BATARYA SEÇENEĞİ
160 kW / 218 Beygir güç ve 350 Nm tork üreten T10X RWD (arkadan itiş), iki farklı batarya seçeneğiyle 314 ve 523 kilometrelik menzillere sahip olacak. T10X'in 52,4 kWh kapasiteye sahip batarya seçeneği 16,7 kWh/100 km (WLTP) enerji tüketimi değeri sunarken, 88,5 kWh kapasiteye sahip batarya seçeneğinin tüketim değeri ise 16,9 kWh/100 km (WLTP) olarak açıklandı.

T10X'in fiyatları V1 RWD Standart Menzil 953 bin TL, V2 RWD Standart Menzil 1 milyon 55 bin TL ve V2 RWD Uzun Menzil 1 milyon 215 bin TL olarak belirlendi.

YÜKSEK TEKNOLOJİ "STANDART"
Mobilite deneyimini yeniden tanımlayarak, kullanıcıların günlük yaşamlarını kolaylaştırıp keyifli hale getirecek akıllı yaşam çözümleri geliştiren Togg, bu çözümlerini Trumore dijital platformu üzerinden kullanıcılarla buluşturuyor. Trumore platformunu oluşturan Earn.more (Kazan), Go.more (Gez), Play.more (Eğlen) ve Scale.more (Geliştir) başlıklarında mobilite ekosisteminin tüm fırsatlarını sunuyor. Veriyi işleyip yapay zekâ ile geliştirebilen T10X, daha çok kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sürekli gelişen bir akıllı cihaz olarak yollara çıkıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN