AK Parti 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda samimi anlar

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da düzenlenen AK Parti 22. Kuruluş Yıldönümü Programı’na samimi anlar. Şarkıcı Kibariye'nin o sözleri güldüren anlara sahne oldu. İşte o anlar...

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2023, 19:15 Güncelleme 24 Ağustos 2023, 20:16
AK Parti 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’nda samimi anlar

İÇİNDEKİLER

"Aydınlığa açık, karanlığa kapalı" sloganıyla yola çıkan AK Parti 22. yaşında. Türk siyaset tarihinde önemli yere sahip AK Parti, Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'yi birçok yenilikle tanıştırdı.

KİBARİYE BAŞKAN ERDOĞAN İÇİN ŞARKI SÖYLEDİ! I VİDEO İZLE



COŞKULU KUTLAMA
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti 22. Kuruluş Yıldönümü Programı'na katılım sağladı. Başkan Erdoğan'ın konuşma yapcağı program öncesi samimi anlara sahne oldu.



Program, İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Ardından salondakilere AK Parti'nin 22'nci yıl klibi izletildi.



Başkan Erdoğan, Cengiz Kurtoğlu ile birlikte 'Duyanlara Duymayanlara' şarkısını söyledi.

BAŞKAN ERDOĞAN CENGİZ KURTOĞLU'NUN ŞARKISINA EŞLİK ETTİ I VİDEO İZLE



Programa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli özel çiçek aranjmanı gönderdi.



KİBARİYE: KURBAN OLURUM
Kuruluş programında sahne alan Kibariye'nin sözleri samimi anlara neden oldu Kibariye, "Sayın Cumhurbaşkanım, Emine Hanım hoş geldin kurban olayım ben. Kurban size, sizi Yaradana, sizleri de Yaradana. Ne kadar şeref ne kadar güzel. Bu parçayı ezberlemek için uzun süre hazırlandım. Biliyorsunuz ben hiç bir şeyimi saklamam, okumam yazmam yoktur ama hocam bana oturduğumuz yerde ezberletmiştir. Çok da güzel oldu" ifadelerini kullandı.



"AK PARTİ DAVASINI SAVUNMUŞ KARDEŞLERİMİZE TEŞEKKÜRLER"
Başkan Recep Tayyip Erdoğan ise konuşmasında "AK Parti olarak bugün gerçekten büyük bir gurur ve heyecanı yaşıyoruz. 'Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' şiarıyla 22 yıl önce çıktığımız kutlu yolda 1 kilometre taşını daha geride bırakıyoruz. Milletin umudu olarak yine milletin sinesinden 14 Ağustos 2001 tarihinde doğan AK Partimiz hamdolsun bu sene 22'nci yaşını kutluyor. Partimizin 22'nci gurur yolunda bu vesileyle bir kez daha kuruluşundan itibaren AK Parti kademelerinde görev almış, AK Parti'ye gönül vermiş, AK Parti davasını savunmuş kardeşlerimize teşekkür ediyorum'' dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN