Sözde çevreci CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB Maltepe Meydan Projesi için 17 ağacı katletti!

CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB ağaç katliamına doymuyor. Çevreci maskesini özenle kullanan CHP yeni skandalıyla gerçek yüzünü gösterdi. İBB, Maltepe Meydan Projesi kapsamında 17 ağacı kesti.

Giriş Tarihi 27 Ağustos 2023, 16:00 Güncelleme 27 Ağustos 2023, 16:14
Sözde çevreci CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB Maltepe Meydan Projesi için 17 ağacı katletti!

İÇİNDEKİLER

Maltepe Meydan Projesi için geçtiğimiz günlerde bir kafeden yol genişletmesi için yer isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 17 ağacın kesimini gerçekleştirdi.

Maltepe'de çalışmaları devam eden Maltepe Meydan Projesi, ağaçların sonunu getirdi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri iddiaya göre, yolu genişletmek için proje alanında bulunan bir kafeden 5 metrelik pay istedi.

Dün gece saatlerinde alana yol çalışması için gelen ekipler, 17 ağacın kesimini gerçekleştirdi.

İşte Meclis'te CHP'nin yüzüne karşı tek tek sayılan o çevre katliamları:

YÜZ YILLIK ÇINARLAR KESİLDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Çırağan Caddesi'nde yol boyunca uzanan biri tescilli 150-200 yıllık çınar ağaçlarından 112 tanesini köklerinden kesti.

İSTANBUL'UN DİKEY BAHÇELERİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçildikten sonraki ilk işlerinden biri, karayolları kenarlarında duvarları süsleyen, aynı zamanda emisyon ve gürültüye karşı da bariyer oluşturan dikey bahçeleri bakım maliyetlerinin yüksekliğini gerekçe göstererek söktürmek oldu. Yeşil duvarlar bir anda griye dönüştü. Bir ara buralara grafitiler yapıldı ancak bu da vatandaşın tepkisine neden oldu.

BEYLİKDÜZÜ'NDE AĞAÇ KATLİAMI

Beylikdüzü Belediyesi, ilk balık müzesinin bulunduğu alanda boyları 7-8 metreyi bulan 160 ağacı kesti. Belediyenin ağaç kesip meydan yapma girişimi büyük tepkilere neden oldu.

İZMİR KARABURUN'DA AĞAÇLAR KESİLDİ

İzmir Karaburun ilçesinde CHP'li belediye ekiplerinin yol çalışması kapsamında ağaçları kesmesi vatandaşı ayağa kaldırdı. Vatandaşlar kesimi engellemek için büyük çaba harcarken, CHP'den tek bir tepki gelmedi.

İZMİR'DE KATLİAM BİTMİYOR

İzmir Büyükşehir ve CHP'li ilçe belediyelerinin ağaç katliamları bitmedi. Bornova'da 50 yıllık ağaçlar kesildi. Sitenin önüne yol açmak için zeytin ağaçları katledildi.

150 YILLIK ZEYTİNLER

Marmaris Belediyesi tarım alanı açmak için 150 yıllık zeytin ağaçlarını gözünü kırpmadan katletti.

NOSTALJİ YOLU TANINMAZ HALE GELDİ

Muğla Büyükşehir Belediyesi, dünyaca ünlü Fethiye Kayaköy'deki "Nostalji Yolu"nda ağaçları yol genişletme gerekçesiyle katletti. Doğa harikası yol tanınmaz hale geldi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN